Laura Hélène | Contact
Laura Helene is een persoonlijke lifestyleblog over een 22-jarige studente. Mijn blog is sinds 2012 uitgegroeid tot mijn online dagboekje waarop ik schrijf over mijn avonturen, reizen, recepten, kringlooptips, hotspots, mode-uitbarstingen en persoonlijke verhalen.
blog, lifestyleblog, personal lifestyleblog, recepten, reizen, Laura Helene, oohalalau, kringlooptips, budget, student, goedkope recepten, hotspots, Leiden
107
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-107,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Neem contact met mij op

Ik vind het leuk om mail te krijgen. Heb je een tip? Een klacht? Een vraag? Of een opmerking? Schroom dan niet om een mailtje te sturen.

Heb je een korte vraag? Dan kun je mij het snelst bereiken via Twitter of Facebook!

Wil je met me samenwerken?

Sinds maart 2017 blog ik op Laurahelene.nl, daarvoor blogde ik vanaf 2012 op Oohlalau. Ik ben overgestapt omdat ik het tijd vond voor een nieuwe start. Het archief van Oohlalau heb ik uiteraard meegenomen en ik vind het bloggen leuker dan ooit.

 

Samenwerkingen

Ik sta open voor verschillende samenwerkingen, hierbij kun je denken aan advertorials, banners, een sponsoring, winacties of een review. Voor meer informatie, mogelijkheden, mijn mediakit en de voorwaarden kunt u contact opnemen via info@laurahelene.nl. Ik probeer alle mails zo snel mogelijk te beantwoorden zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en wat moois kunnen maken!

 

Ik bied geen mogelijkheden aan voor affiliatie links en gastartikelen.

Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 67174485