Over Laura Hélène

Laura Hélène

Voor als het je nog niet had opgemerkt: ik heet Laura. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in een appartementje aan zee. Op mijn elfde (ja echt) begon ik met bloggen. Ik denk dat ik wel 20 verschillende blogs heb gehad in die tussentijd. Sinds maart 2017 heb ik de overstap gemaakt naar deze blog. Hier houd ik een dagboek bij over mijn avonturen. Ik deel onder andere mijn outfits, modeuitbarstingen, surfavonturen, reisjes, lekkere recepten, leuke tips, persoonlijke life events en nog veel meer! Sinds oktober 2016 is mijn blog zelfs mijn eigen bedrijf geworden.

Frequently Asked Questions:

Wanneer ben je begonnen met bloggen?

Ik was 11 toen ik mijn eerste blogje publiceerde. Dat betekent dat ik al ruim 13 jaar blog! De blogwereld zag er toen heel anders uit en eigenlijk las alleen mijn familieleden die de link ter beschikking hadden mijn blog. Ergens op het internet zwerft nog een blogje over mijn eerste dag op de middelbare school rond.

In 2012 gooide ik het roer om en bedacht een definitieve blognaam (ik wisselde per half jaar van blognaam en had meerdere accounts) en niet lang later registreerde ik mijn domeinnaam. Oohlalau.nl. Later kwam ik erachter dat ik niet de enige was met deze naam, dus maakte ik mijn naam wat persoonlijker: LauraHelene.nl was geboren. Hélène is namelijk mijn doopnaam 🙂

Welke camera gebruik je?

Ik gebruik een Iphone 6S en een Nikon D5300 voor de foto’s op mijn blog. Voor mijn Nikon heb ik een kitlens en een 50mm f1.8 lens.

Hoe bewerk je je foto’s?

Mijn foto’s bewerk ik met Photoshop, VSCO Cam en Afterlight. Soms gebruik ik ook Adobe Lightroom.