Wist je dit al over mij?

In de dertien jaar dat ik blog, heb ik heel wat persoonlijke dingen op het internet gegooid. Uiteraard altijd met een bepaalde filter, waar ik bewust voor heb gekozen. Ik ben namelijk niet zo’n iemand die bijvoorbeeld lichamelijke kwaaltjes deelt of mijn politieke voorkeur van de daken schreeuwt om discussies aan en gaan. That’s just not me. Maar misschien zijn er na dertien jaar wel wat dingen die mijn vaste bloglezers nog niet van mij weten. En ik vind dit wel een leuke manier om mijn afwezigheid op mijn blog goed te maken. Here we go!

Zonnebloemen zijn mijn favoriete bloemen

Altijd als ik naar Frankrijk rijd om naar het surfcamp te gaan waar ik jaarlijks heenga, rijden we langs velden vol met zonnebloemen. Dit is dan ook mijn favoriete stukje van de 14 uur durende autoreis naar Vieux Boucau. Vorig jaar reden we er langs in het donker, wat baalde ik daar van zeg.

Ik lus geen sushi (en dus ook geen vis)

En dit is best wel grappig, want ik kom uit een typisch vissersdorpje. Altijd als ik laat vallen dat ik geen vis lus, dan krijg ik hilarische reacties te horen. Geloof me, ik heb alle reacties al gehoord. Maar vis blijft vies (behalve kibbeling, maar dat noem ik eigenlijk geen vis meer).

Soms ben ik bang voor de golven

En dat zeg ik terwijl mijn hobby surfen is. No joke, ik doe het soms bijna in mijn broek van angst. Als er een golf van hoger dan een meter op me af komt, schiet de paniek in mijn lichaam. Soms lig ik dan ook minutenlang achter de line up te wachten tot de setjes (dit zijn een paar hoge golven achter elkaar) weg zijn. Terwijl je als surfer juist wacht op de setjes. Een oprechte #fail.

Ik moet altijd een deken over me heen hebben als ik ga slapen

Al lig ik in de tropen, waarbij de ventilator amper een zuchtje wind geeft, ik moet en zal een deken over mezelf heen doen. Een lapje stof is voldoende, maar zonder dekens kan ik niet slapen.

Ik kan niet koken

En ik vind het ook vreselijk om te doen. Misschien heeft dit een verband met elkaar… Ik neem Maar, ik hou wel van eten!

Mijn surfboard moet matchen met mijn wetsuit

Deze heeft mijn vriend ingezonden. Hij zegt dat ik surfboards uitzoek op hun uiterlijk, in plaats van hun functionaliteit. Ha. True story. Toch ben ik eroverheen gestapt en heb ik nu een blauw surfboard en een wetsuit met rode details.

Had ik al verteld over mijn roze koeken verslaving?

Vast wel ;). You can make me happy met een roze koek.

Ik durf pas sinds kort auto te rijden

Ik heb sinds september 2018 mijn rijbewijs, maar eigenlijk heb ik pas afgelopen week een stuk gereden waarbij ik dacht: I got this. Ik vond het zo eng om te rijden, dat ik het gewoon bijna drie kwart jaar heb uitgesteld. Hoogstwaarschijnlijk moet ik over een maand naar Frankrijk rijden, dus ik zal even flink moeten oefenen.

Heb jij nog een leuk gek feitje over jezelf? Ik ben benieuwd! 🙂

1 Comment
  • jozef hjp tettero
    Posted at 12:33h, 16 August Reply

    wat een flauwekul over ….

Post A Comment

CommentLuv badge