Thanks, januari

Met verse frisse moed ga je altijd het nieuwe jaar tegemoet (dat rijmt). Op 1 januari (of 2, dat ligt een beetje aan je nieuwjaarskater) neem je vol energie allerlei nieuwe dingen voor om dit jaar te doen. Nou, ik niet. Ik had niet eens tijd voor goede voornemens, want, er veranderde een hoop in mijn leventje afgelopen maand.

Zo verhuisde ik om nog dichter bij zee te wonen. In een appartement van 47m2. Met aparte kamers. Vaatwasser. Wasmachine. Tuintje. Uitzicht op de duinen. Vosjes voor het raam. Met berging voor de surfboards. Oké, ik denk dat het wel duidelijk is dat het een fantastische plek is.

Eerlijk gezegd zag ik wel op tegen de verhuizing. In 6 jaar tijd ben ik al zes keer verhuisd. Op een gegeven moment wil je gewoon een vast plekje voor jezelf creëeren. En niet elke keer je hebben en houden hoeven in te pakken. Maar ja, zo werkt de huurwoningmarkt niet helemaal. En de koopwoningmarkt (hebben we ook geprobeerd) is even om te huilen zo frustrerend. Ik zette mezelf er dus snel overheen en pakte die dozen in. Want: IK GA AAN ZEE WONEN. Elke dag zonsondergangen kijken! Met mijn surfboard onder mijn arm het strand oplopen!

Ik heb héél veel hulp gekregen van mijn lieve familie en schoonfamilie. Het appartement was van een oude meneer geweest en dat kon je werkelijk waar ook zien. Samen hebben we van een smoezelige plek een heerlijk fris huisje gemaakt. Een thuis hopelijk.


Een ander leuk vooruitzicht is dat ik en mijn vriend over een maand een week gaan surfen in Fuerteventura! Mijn vriend zit, as you may or may not know, bij de marine. Dus zo vaak zien we elkaar niet. Daarom zijn dit soort vakanties altijd heerlijke vooruitzichten. Dus guys, iemand tips? We verblijven in Corralejo en hopen uiteraard op heel mooi weer! Like this:

P.s. Hebben jullie door dat ik een hele kleine blogflow te pakken heb?

3 Comments
 • Stella
  Posted at 08:07h, 01 February Reply

  Ah Lau, wat heerlijk dat jullie lekker op surfvakantie gaan samen! Al duurt het nog even, toch alvast heel veel plezier gewenst! <3 Ik hoop dat je huidige plekje toch nog wel even jouw plekje zal blijven en dat je je hier echt thuis gaat voelen -of al voelt-. Het klinkt in ieder geval heerlijk om zo dicht bij het strand te wonen! Liefs, Stel.

  • laurahelene
   Posted at 08:40h, 01 February Reply

   Dank je lieve Stel! Het is fijn om naar iets uit te kijken en af te tellen! Mijn huisje begint steeds meer als thuis te voelen. En hopelijk is dit het laatste plekje voordat we een echt grote mensen huis gaan kopen (maar daarvoor sparen we nog lekker even door, Hihi).

 • Shirley
  Posted at 13:43h, 01 February Reply

  Je appartement ziet er zo fijn uit. En de vakantie samen is echt een heel goed vooruitzicht. Ik zeg alvast: geniet ervan!

Post A Comment

CommentLuv badge