Gelukskriebeltjes

Kennen jullie dat gevoel wanneer er een gelukskriebeltje door je lichaam heen gaat? Zo’n gevoel van ‘is this is real and is happening right now!?’. Knijp me even digitaal, want ik heb dit gevoel de afgelopen weken al vaak mogen ervaren.

Vanmiddag nog. Ik mag dan wel de griep te pakken hebben gehad, maar dat weerhoudt mij er niet van om een frisse neus te halen in de duinen naast mijn huis. Naast mijn huis ja, dat lees je goed. Ik ben weer verhuisd. Ik zal hier binnenkort nog een grotere update over geven , maar ik woon nu zo goed als aan het strand (AAAAH). En het appartementje is zo mooi en zo fijn. Het heeft alles wat ik op dit moment in mijn leventje nodig hebt.

Oké, ik dwaal af. Terug naar de gelukskriebels die ik kreeg toen ik door de duinen naast mijn huis liep. Het zonnetje scheen, de lucht was kraakhelder en iedereen had een glimlach op zijn gezicht. Het jaar 2019 heeft ons namelijk nog (bijna) geen zon laten zien, dus iedereen genoot volop van de zonnestralen. En ik ook. Ik ken stiekem de duinen van mijn woonplaats op mijn duimpje, maar toch is het fijn om nieuwe wandelroutes te creëren vanuit mijn huis. Ik hobbelde het duinpad over naar het strand en ik kreeg de gelukskriebels. Het feit dat ik nu gewoon op één keer rollen van het strand en de duinen mag wonen en gewoon elke dag kan genieten van mijn favoriete stukje natuur, tja, daar heb ik even geen woorden voor.

P.S. Je heb nu officieel een hele cheesy blogpost gelezen. En weet je wat? Ik werd ook heel erg happy tijdens het bedenken en maken van deze blogpost.

P.P.S. Wat vinden jullie van mijn nieuwe notebook-layout?

2 Comments
  • Ria
    Posted at 17:00h, 20 January Reply

    Heerlijk zeg om dicht bij zee te wonen. Dat is ook mijn droom.

  • Hester
    Posted at 19:25h, 22 January Reply

    <3 <3

Post A Comment

CommentLuv badge