Moet ik me al opnieuw voorstellen?

Jullie willen niet weten hoe vaak ik de afgelopen maanden mijn laptop heb opengeklapt om hem na vijf minuten weer dicht te klappen. Vragen als ‘Ben ik echt klaar met bloggen?’ ‘Is mijn blogtijdperk echt voorbij?’ en ‘Vind ik het echt niet meer leuk?’ kwamen allemaal voorbij in die vijf minuten dat ik elke keer achter mijn laptop zat. En ook daarbuiten. Maar weet je, I blame the summer. Ik heb ineens weer even blogkriebels op deze mooie donderdagavond in september. Dus ram ik even lekker op het toetsenbord, want jullie zijn vast nieuwsgierig hoe het gaat in mijn leventje.

Ik ben zomaar 24 geworden

‘Oh was ik nog maar zo jong’, waren de reacties van collega’s toen ik maandag 3 september het kantoor in wandelde en heel veel felicitaties kreeg. Die dag ervoor was ik namelijk 24 geworden. En eigenlijk heb ik er geen emotie bij. Volgens mij is 24 ook écht zo’n leeftijd dat het niet uitmaakt. Ik voel me niet oud, maar ook niet jong #almostquarterlife! Anyway, ik heb het samen met mijn vriend groots gevierd met een Tropical Hawaii Jungle party en de dag erna werd het ook nog eens gevierd voor onze families (wij hebben het geluk dat we onze verjaardagen samen kunnen vieren, yay). En ik ben flink verwend met heel veel leuke cadeautjes.

Vakantiedagen en surflife

Het was echt een heerlijke zomer hè? Met (wel een beetje zorgwekkend) veel zonnige dagen, wat voor mij veel naar strand betekent! Lang leve het 5 minuten fietsen van het strand wonen. Ook bracht ik nog een weekje door op het Brunotti Beachcamp in Vieux Boucau en mocht ik daar voor het eerst ‘glamperen’. Geen  lekke luchtbedden, geen zaklampjes, maar gewoon pure luxe.

En dat bloggen dan?

Bijna klapte ik uit frustratie (er kwam weer een kleine writersblock aan) mijn laptop weer dicht. Zijn er niet leukere onderwerpen om over te bloggen? Waar ik zelf extreem enthousiast van word? Het antwoord is volgens mij: JA. Daar kom ik nu dus al schrijvende achter. De schrijfkriebels zijn er weer en mijn hosting is zojuist weer met een jaar verlengd. Genoeg ingrediënten om mijn blog weer op te pakken dus. ‘Maar wat ga je dan doen, Lau?’ Nou jongens en meisjes, ik weet al waarover ik wil bloggen. Zoals cursussen over bloggen als grote tip geven aan hun cursisten: zoek een niche. Een niche waar je je in kan verliezen. Voor mij is die niche een lifestyle dat mijn leven de afgelopen twee jaar heeft overgenomen en waarin ik me thuis voel: beach- en surflifestyle! Dus wees voorbereid op een overvloed aan inspiratie, tips en vooral mijn eigen ervaringen op dat gebied. LauraHelene.nl blijft LauraHelene.nl. Dus sluiten we af met een hele mooie zonsondergang in Vieux Boucau.

1 Comment
  • moois van mie
    Posted at 11:53h, 21 September Reply

    Ooohhhh!! Die zonsondergangfoto is wel héééél mooi!

Post A Comment

CommentLuv badge