Je interieur veranderen met posters

Jullie weten hoe graag (en hoe vaak) ik mijn interieur verander hè? En jullie weten dat ik in een mini-huisje woon hè? Nou, dan weten jullie vast ook dat ik op een gegeven moment alle opties qua indeling heb gehad. En om nou alsmaar nieuwe meubels te kopen vind ik ook wat te zot.  Ik wil namenlijk toch echt meer gaan sparen de komende tijd… Maar, jongens en meisjes. Ik heb iets ontdekt waarmee ik makkelijk en snel de sfeer van mijn interieur kan veranderen: posters verwisselen.Vorig jaar, toen ik nog in mijn studentenhuisje woonde, kwam de postbezorger al hele leuke posters brengen. En heel toevallig deed hij dat dit jaar weer. Super leuk! Van Desenio mocht ik namelijk weer posters uitzoeken en ik heb een aantal posters uitgezocht die bij de posters zouden passen die ik al had (wow dit is wel heel veel het woord ‘posters’ in één zin). Op die manier kan ik meer posters afwisselen. Nog steeds zou ik heel graag een gallery wall willen, maar dan wordt het geheel in mijn kleine huisje gewoon te druk. Wie weet als ik ga verhuizen naar een echt grote mensen huis…

De eerste set posters heeft helemaal de stijl van Sri Lanka. De palmbomen, de golven. Ik droom dan weer helemaal terug naar dat mooie land en die fijne golven daar. Deze set is dan ook mijn favoriet. Ik blijf een surfmeisje hè? Met natuurlijk de passende quote: Feelings are just like waves we can’t stop them from coming, but we can chose which one to surf. 

De tweede set past bij de -inmiddels 11- planten die ik in huis heb. Ik ben een mini-jungle aan het creëren. De fotolijsten zijn trouwens ook van Desenio en ik kan je nu al zeggen dat ze van goede kwaliteit zijn, want ik heb ondertussen al een lijst uit mijn handen laten vallen. En het is nog steeds allemaal heel ;-). De vlinderlijst heeft mijn vriend meegenomen vanuit de andere kant van de wereld.

En ik ben extra blij met deze samenwerking, want ik mag jullie ook weer een cadeautje geven! Met de code “LAURAHELENE” krijg je 25% korting op potsers, van 29 t/m 31 mei *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

4 Comments
 • evelien
  Posted at 07:52h, 29 May Reply

  Wat een geweldige posters, ze zijn echt prachtig!
  Liefs,
  Evelien
  evelien recently posted…Photodiary 141 | Middagje zwemmen met Noah, productief & vintage kilo sale!My Profile

  • laurahelene
   Posted at 19:54h, 30 May Reply

   Thanks! Ben er ook echt mega blij mee. Eindelijk iets waarmee ik makkelijk het sfeertje in mijn interieur kan afwisselen zonder meteen met meubels te gaan schuiven, haha.

 • Marjoleine
  Posted at 15:51h, 31 May Reply

  Ah wat zijn ze mooi! Zowel de eerste als tweede set vind ik super tof.

 • Eva
  Posted at 13:26h, 01 June Reply

  Heel mooi! Mooie posters kunnen echt zo’n verschil maken in het huis 🙂 Wij gaan straks onze boekenkasten ‘lager’ maken en dan komt er ook een aantal grote kunstwerken boven te hangen, nu al ZOVEEL zin in!
  Eva recently posted…5 favoriete Berlijnse hotspots – part twoMy Profile

Post A Comment

CommentLuv badge