Bloemetjes in het bos

Tweede pinksterdag. Ik luisterde naar de roodborstjes die boven mijn hoofd een vrolijk liedje aan het zingen waren. Ik stond even stil om ze te spotten, maar tevergeefs. Óf ik heb mega slechte ogen óf die vogeltjes kunnen zich heel goed verstoppen. *klik* Verbaasd keek ik op uit mijn dagdroom. Oh ja, ik was outfitfoto’s aan het maken voor mijn blog.

En dat had ik al heel lang niet meer gedaan. Hoe moet je ook alweer staan om goede outfitfoto’s te maken? Hoe doen al die fashion bloggers en influencers dat? Ohhh volgens mij heb ik nu weer mijn ogen dicht. Weet je, ik ga gewoon staan en lach naar mijn vriend die, met enige tegenzin, de foto’s aan het maken is.

Waarom ik na al die tijd weer outfitfoto’s maak? Ik wilde jullie mijn nieuwe sneakers laten zien. Van de webshop Footway mocht ik namelijk een paar schoenen uitzoeken. En tja, HALLO. Dat is toch fantastisch? Vind ik wel hoor.

Hoewel de mobiele zoekfunctie van de website nog wat optimalisatieslagen kan gebruiken, lag een paar dagen na mijn bestelling een pakketje op de mat. Een paar roze Nike Internationalist! Roze ja. En Nike, want dat loopt fantastisch. Me is very happy 🙂

Shirt Only // Rok Vila // Sneakers Nike Internationalist

 

 

1 Comment
  • Eva
    Posted at 09:23h, 25 May Reply

    Ik ben ZO’n fan van roze sneakers en die combi met dat rokje is ook geweldig!

Post A Comment

CommentLuv badge