Blogdagboekje week 17&18: hortensia’s, stranddagen en nieuwe lay-out!

Oké oké, het is toch wel lastig om dit blogdagboekje op vaste dagen te schrijven. Zeker als ik het ook nog eens in mijn hoofd krijg om mijn lay-out te veranderen (wat vinden jullie ervan!?!?). Ik was mijn gridlayout helemaal zat en wilde terug naar een standaard bloglayout. Op de een of andere manier krijg ik daar meer zo’n fijn ouderwets bloggevoel bij. So I’m happy! Ook met mijn nieuwe logo!

Twee weken geleden ging ik op dinsdag met twee collega’s uit lunchen. Ik en een andere collega hadden een oefenopdracht gewonnen en we hadden een lunch gewonnen. Chill!

De volgende dag ging ik voor mijn werk naar een hortensiakas. Hoewel ik deze bloemen altijd een beetje ‘oude-mensen-bloemen’ vond, vind ik ze steeds leuker worden! Helaas heb ik geen zonlicht en weinig licht in huis, dus bij mij zouden de bloemen niet echt blij worden.

Woensdagavond lag er een pakketje op mij te wachten: deze gave Nikes heb ik gekregen voor een samenwerking. En jullie weten wat dat betekent hè? Binnenkort ga ik me weer eens wagen aan een outfitpost!

Koningsdag! Ik heb eigenlijk helemaal niks met dat soort feestdagen, dus veel heb ik die dag niet gedaan. Ik ben alleen even bij Donnie (ja die van de snelle planga ja) gaan kijken die optrad in het dorp.

Zaterdag had ik ‘s morgens vroeg eerst theoriecursus. Deze cursus zat in mijn rijbewijs-pakket en vond ik erg handig. Ondanks dat ik de oudste was en me soms even ergerde aan de jonge gastjes (ik werd ook even 17 geschat, yo thanks dude), waren de tips die gegeven werden erg nuttig.

In de middag ging ik met een collega peddelen in zee. De golven waren niet fantastisch (en erg koud), maar toch is het heerlijk om in zee te liggen!

En zondagochtend had ik weer theoriecursus. Het resultaat mag er wel wezen: ik heb vorige week maandag namelijk in één keer mijn theorie-examen gehaald. Zoooo fijn dat dat niet nog een keer hoeft!

Spontaan naar zonsondergangen kijken. Het beste ooit. Vorige week was een druk weekje, daarom heb ik ook niet heel veel foto’s gemaakt.

#ootd! Ik ben gezwicht voor de panterprint jongens… En voor het regenjasje dat iedereen heeft (want hoe fijn is het om gewoon altijd een regenjas aan te hebben).

Bij een leuke conceptstore in Katwijk, kwam ik dit tweedehands tafeltje tegen. Hier aas ik al een tijdje op, maar €95,- vind ik toch echt te veel…

Met dit soort mooie dagen baal ik heel erg dat ik onder de grond woon. Er valt bij mij geen zon naar binnen en ik heb geen buiten. Dus ga ik ‘s morgens maar voor de deur zitten met mijn kopje thee!

Zaterdag was het tijd voor strand! Dat is dan wél weer een voordeel van mijn huis. Ik woon op een paar minuten fietsen van het strand.

Avondijsjes na een warme zomerdag. Heerlijk!

Zondag rommelde ik wat aan mijn lay-out en ging daarna om 11 uur richting strand. Tot 18.00. Zo fijn!

Ik ben zo blij dat mijn nieuwe lay-out live staat! Nog steeds ben ik niet helemaal tevreden, maar wanneer ben ik dat wel met mijn lay-out? Mijn logo is gemaakt door mijn nicht en vind ik zo goed passen met de palmboompjes.  

Deze week staat er, behalve de gebruikelijke kantooruurtjes, niet veel op de planning. Morgen ga ik naar een evenement waarbij tips worden gegeven over het creëren van content. Ook ga ik proberen het wekelijks sporten weer op te pakken (na het publiceren van dit blogje ga ik hardlopen, de wonderen zijn de wereld nog niet uit) en natuurlijk genieten van de vrije dag donderdag! 

3 Comments
 • Manon
  Posted at 21:59h, 08 May Reply

  Je nieuwe lay-out ziet er erg mooi uit! En wat fijn dat je je weekend op het strand hebt kunnen doorbrengen!
  Fijne week!
  Manon recently posted…Unboxing – FairyLoot Whimsical Journeys BoxMy Profile

 • Eline
  Posted at 09:48h, 09 May Reply

  Je nieuwe logo is zo ontzettend leuk! Past helemaal bij jou en je blog.

 • Hester
  Posted at 12:44h, 09 May Reply

  Ik snap dat je af en toe baalt van je plek onder de grond (ik heb ook geen direct zonlicht in m’n kamer en mis dat soms ook wel een beetje) maar het strand zo dichtbij maakt wel echt heel veel goed! Dat wil ik ooit ook nog een keer in m’n leven. Je nieuwe logo vind ik trouwens heeel leuk en goed passend! En leuk die quote hieronderaan!
  Hester recently posted…Near to nineteenMy Profile

Post A Comment

CommentLuv badge