Een nieuwe lamp!

Het is zaterdagochtend. Ik ben weer eens niet tevreden met de huidige indeling van mijn woning. Dat ene hoekje oogt te donker… Waarom heb ik ook alweer die poster daar gehangen? Oh en ook de kussens moeten anders. En de belichting dan? Kan die anders? Eens in de zoveel weken is dit vaste prik…Waarschijnlijk heb ik dat van mijn moeder meegekregen. Die veranderde ook eens in het half jaar de indeling van de woonkamer (en doet dat volgens mij nog steeds, haha).

Inmiddels woon ik al bijna een jaar in mijn bunker (zoals ik het souterrain altijd noem). En eigenlijk heb ik nooit kritisch gekeken naar de belichting, wat eigenlijk wel nodig is in een redelijk donkere ruimte. Afgelopen september heb ik wel een leuke industriële lamp gekocht, maar die was te klein om echt een eyecatcher die ook nog eens nuttig was te worden. En laat ik dan net een heel leuk mailtje in mijn inbox krijgen van Directlampen!

Ik twijfelde heel erg of ik voor plafondlampen zou gaan, maar ik denk dat ik hier niet nog jaren ga wonen. Daarom bestelde ik iets voor de langere termijn. Een hele gave industriële lamp die de komende jaren in mijn woonkamer mag pronken. En ik kocht ook een lamp die nu bij mijn vriend in zijn slaapkamer hangt, namelijk deze stoere scheepslamp! Foto’s volgen, want de verbouwing van zijn slaapkamer is nog niet helemaal af.

Wat een stoer ding hè! Ik vind het echt een eyecatcher voor in mijn huis. En zien jullie die mooie vlinderlijst daar op rechts? Dat was een cadeautje van mijn vriend toen die 2,5 weg was geweest. He knows me well. 

Wat vinden jullie van de lamp?

4 Comments
 • Aat
  Posted at 20:30h, 07 April Reply

  Wat leuk die lamp.geeft vast een mooi licht! Past helemaal in jou huisje.
  En wat staat dat kussentje mooi in de stoel.
  En wat het verkassen van meubelen heb je vast ook van mij,want vroeger was dat zeker ook een hobby van mij.
  Die vlinders!prachtig!!

  Omaaat

 • Lisa
  Posted at 11:12h, 08 April Reply

  Wow, ik vind hem echt cool! Ik vind hem op een of andere manier toch ook iets futuristisch hebben. Inderdaad een eyecatcher!

 • Sammie
  Posted at 17:05h, 09 April Reply

  Hele stoere lamp! Ik ben ook nog steeds in mijn nopjes met de lampen van directlampen, was een snelle fijne service ook.

 • Eva
  Posted at 11:51h, 11 April Reply

  Heel cool inderdaad 🙂 Mooie moderne eyecatcher naast je klassieke stoeltje.
  Eva recently posted…Recept: No-bake lemon cheesecakeMy Profile

Post A Comment

CommentLuv badge