8 random vragen aan mezelf

Afgelopen week kwam ik tijdens een opruim-bui een boekje tegen. Het was het boekje van ‘Flow’ met daarin 1000 vragen aan jezelf. Dit boekje heb ik denk al 5 jaar, maar ik heb er nooit is mee gedaan. Altijd dacht ik: dit komt nog eens van pas! En ineens werd het boekje een inspiratiebron voor een blogpost.

1. In hoeveel huizen heb je gewoond?

Oef, in de afgelopen 5 jaar ben ik wel 5 keer verhuisd. In totaal heb ik in 6 verschillende huizen gewoond. Het eerste huis waar ik woonde kan ik mij niet goed herinneren, we verhuisden al toen ik jong was naar het huis waar ik ben opgegroeid. Toen ik 18 was, ging ik op kamers wonen.

2. Welk nummer heb je de laatste tijd grijs gedraaid?

Afgelopen maandag ben ik naar het concert van Jeremy Loops geweest. Een paar weken geleden heeft hij zijn nieuwe album uitgebracht en die moest uiteraard grijs gedraaid worden. Mijn favoriet? The Shore! En van zijn oude album is mijn favoriet See I Wrote It For You. Mocht je Jeremy Loops nog niet kennen: go to YouTube/Spotify & enjoy!

3. Wat stond er op je laatste Instagram foto?

Oké dit is een tricky vraag, omdat in mijn blogposts vooruit schrijf en ik regelmatig wat op Instagram plaats. Maar hoogstwaarschijnlijk is het een zomers plaatje van Sri Lanka, want ik heb nog lang niet alle foto’s gedeeld. En Instagram is voor mezelf een soort fotoboekje, dus die ‘plak’ ik langzaam vol met leuke herinneringen.

4. Welk thema zou je kiezen als je een themafeestje zou geven?

Een paar jaar geleden wilde ik heel graag een Great Gatsby feest geven. Ik zag het al helemaal voor me. De vrouwen in de flapperdresses en mannen in zo’n leuk pak. Maar nu zou ik gewoon een fijne tropical party willen geven, want dat is altijd goed 🙂

5. Hoe vier je graag vakantie?

Sinds ik twee jaar geleden weer begonnen ben met surfen, ben ik verpest. Het liefst vier ik mijn vakantie dus aan de kust, zodat ik kan oefenen met surfen. Al was de vakantie naar Madeira van afgelopen zomer (zonder gesurf) ook heel fijn!

6. Wat vind je het leukst aan de zomer?

Dat het lang licht is! In de winter word ik er altijd een beetje naar van dat het zo donker is. Nu het langer licht wordt, heb ik het gevoel meer aan mijn dag te hebben. Kom maar op met die zomeravonden op het strand! En oh, de warmte is natuurlijk ook fijn aan de zomer.

7. Wat is je beste besluit in je carrière?

Het eerder beginnen met afstuderen en dus mijn minor (en mijn droom om een minor in het buitenland te doen) te laten vallen. Die keuze is echt bepalend geweest voor het begin van mijn carrière. En daardoor ben ik op het punt gekomen waar ik nu ben (en dat is een heel leuk punt!): als Social & Content Specialist bij een mediabureau!

8. Voor welke gelegenheid was je voor het laatst chic gekleed?

Oei dat is al best lang geleden, echt chic heb ik me voor het laatst in november gekleed voor een bruiloft! Volgens mij komen er dit jaar nog wat bruiloften aan, dus dat zijn mooie gelegenheden om mezelf weer chic te kleden!

Wanneer was jij voor het laatst chic gekleed?
5 Comments
 • Marloes
  Posted at 09:43h, 05 April Reply

  Wat een leuk artikel om te lezen. En wow, dan ben ben je al veel verhuisd inderdaad!

  • laurahelene
   Posted at 20:23h, 05 April Reply

   Dank je voor je leuke reactie! En ja he, ik hoop dat als ik straks nog één keer verhuis, voorlopig niet meer hoef te verhuizen.

 • Aat
  Posted at 18:44h, 05 April Reply

  Leuk Laura,zo mee te reizen in je leven
  Gezellige post!

  • Laura
   Posted at 20:26h, 05 April Reply

   Bedankt oma 🙂

 • Eva
  Posted at 11:49h, 11 April Reply

  Wat leuk om te lezen 🙂 Vind vooral je carrière-besluit erg goed hoor, zo tof dat je die extra stappen genomen hebt! Enneh, van iemand die ook altijd in het buitenland wilde studeren: je kunt altijd nog gaan, al is het dan niet om te studeren maar om te werken 🙂
  Eva recently posted…Recept: No-bake lemon cheesecakeMy Profile

Post A Comment

CommentLuv badge