Hotspot: Kapsalon Good Looking By Alissa

De vaste lezers en lezeressen herinneren zich vast nog wel dat ik een paar keer mijn haar flink heb laten verpesten bij de kapper, lees dit blogje anders maar. En dat ik na afloop van een kappersbezoek met tranen in mijn ogen naar mijn spiegelbeeld keek, want het zou nooit meer goed komen. Gelukkig is dat inmiddels wel gelukt én heb ik een hele fijne kapster gevonden die ik ook nog eens vertrouw om mijn haar te laten verven: Good Looking By Alissa. Ik vind haar zaakje ook zo gezellig, dat ik voor het eerst een tip ga geven in het kustdorp waar ik woon (#noshame dat ik in een dorp woon). Misschien is dit het begin van een nieuwe Katwijk-hotspot reeks?

Niet alleen knippen

Als je de zaak binnen loopt, kom je er snel achter dat je portemonnee niet veilig is. Een stellingkast vol met haarproducten, gebreide kleden en leuke beschilderde bordjes. Handgemaakte haarbanden, oorbellen… En sinds een paar maanden hangt er zelfs een rek met leuke vintage/tweedehands kleding. Er komt elke keer een nieuwe lading binnen en helaas was ik net te laat, want mijn maat was er al uit gevist :).

Maar als je je laat knippen…

… dan kan ik je verzekeren dat je in goede handen bent. Ik ben in ieder geval tevreden. Normaal vind ik haren verven heel erg eng. Ik heb het één keer bij een hele dure (en bekende) kapper gedaan en het was zo erg mislukt… Ik heb het later niet nog een keertje gedaan. Totdat Alissa mij uitnodigde om het toch eens te proberen. Alissa heeft jaren als medewerker bij een kapsalon gewerkt en heeft vorig jaar de stap gezet om voor zichzelf te beginnen. Stoer! Ze deelt haar salon met een paar andere zelfstandige collega’s en het is er altijd een gezellige boel (de keren dat ik er langs ben geweest dan 😉 ). Aanrader!

Het resultaat: een heel fijn blond kleurtje (want ik moest toen nog naar Sri Lanka, waar ik nóg blonder zou worden)

Heb jij een lievelingskapper?

Dit is een samenwerking
No Comments

Post A Comment

CommentLuv badge