Over nieuwe doelen, badpakken en Boedapest

Hebben jullie ook altijd veel meer inspiratie na een vakantie of reis? Ik heb dat bijna altijd. Alleen was het na mijn surfvakantie in Sri Lanka minder dan normaal. Tot nu. Ineens (terwijl ik in de trein zit) borrel ik van de inspiratie om doelen op te stellen voor de rest van het nieuwe jaar. En daar moet ik natuurlijk een blogpost over schrijven, samen met wat andere kletspraat-onderwerpen.

Energie en tijd vrijmaken voor hobby’s

Na een lange dag werken wil ik het liefst meteen mijn pyjama aantrekken en met een goede serie op de bank liggen. Of ik kook, ruim wat op in huis en dan is het alweer bedtijd. Ik ben vaak om 7 uur thuis en ga meestal om 10 uur slapen. Als ik daar hebt koken en eten afhaal, heb ik twee uur ‘vrije tijd’. Ik vind dat soms lastig. Zeker om iets in die twee uur te doen wat niet te inspannend is (anders slaap ik slecht) en waar ik energie van krijg. En ik wil niet haasten in mijn vrije tijd, want daar word ik al helemaal niet vrolijk van. Conclusie: ik wil meer tijd en energie vrijmaken voor hobby’s. Het bloggen schiet er vaak bij in en dat vind ik zonde. Daar zou ik graag meer energie voor vrijmaken! Hebben jullie toevallig tips hoe je dat kan doen?

Surfen in badbak

Van LASCANA kreeg ik voor mijn vakantie deze badpak van Bruno Banani toegestuurd. Nooit geweten dat zo’n kleurtje mij goed zou staan! Mijn bikini’s koop ik eigenlijk altijd in de kleur blauw. Of zwart. Ik denk dat ik meer badpakken ga zoeken die perfect zijn voor mij, want het is heel fijn om in te surfen! In Sri Lanka was dat het zeker, met een watertemperatuur van 30+ graden. Het leek alsof je in een warm bad stapte! En aangezien ik het ALTIJD koud heb (zelfs in Frankrijk in de zomer surf ik vaak met pak aan), was dit meer dan fijn.

Boedapest

Serieus? Ga je nog een keer weg? Yes, vandaag stap ik alweer het vliegtuig in! Dit keer met mijn vriend naar Boedapest. Mijn vriend is ruim 2 maanden weggeweest, dus we besloten samen even lekker weg te gaan. We twijfelden tussen Praag (maar daar ben ik al geweest), Rome (voor twee nachten te kort), Parijs of Boedapest. Ik vond ineens gunstige vliegtickets naar Boedapest (waardoor ik geen vrije dag hoef op te nemen), dus werd het Boedapest! Het wordt wel ijskoud in Boedapest, dus in onze koffers hebben we geitenwollen sokken ingepakt. Hebben jullie nog tips voor leuke koffietentjes waar we kunnen opwarmen?

Heel veel andere leuke dingen

Volgende week ga ik weer naar Creative Life in Utrecht. Vorig jaar ben ik daar ook geweest en ik heb nog nooit zoveel creatieve inspiratie gehad als tijdens die beurs! Ik heb me alvast aangemeld voor één workshop (de workshop met blauwprint), maar ik wil me ook nog inschrijven voor een andere workshop.

Toen ik tickets bestelde voor Jeremy Loops, besefte ik hoe lang het geleden is dat ik naar een concert ben geweest (te lang!). Oh en als jullie Jeremy Loops niet kennen, luister even naar een paar nummers. Wedden dat je meteen fan bent?

6 Comments
 • Stella
  Posted at 18:57h, 15 March Reply

  Ah Lau, wat fijn dat hij weer terug is! <3 En dat jullie samen lekker naar Budapest gaan. Alvast heel veel plezier. Ik heb helaas geen tips, want ik ben er nooit geweest, maar ik denk (jou kennende) dat je al genoeg leuke hotspots hebt opgezocht, hihi. Geniet er lekker van. En inderdaad: De kleur van dat badpak staat je prachtig. Het badpak overigens ook. Doeiiii!

 • Eva
  Posted at 20:44h, 15 March Reply

  Oooh Boedapest is echt mijn lievelingsstad!! Als jullie er toch in de kou zijn en wel kunnen opwarmen, ga naar het Szechenyi badhuis! En er zijn een miljoen fijne kroegjes, ik heb mijn URL hier even aangepast naar mijn post met alle tips 🙂
  Eva recently posted…Recept: Zelf bagels bakkenMy Profile

 • Aat
  Posted at 09:21h, 16 March Reply

  Prachtige stad mooie gebouwen.wij voeren over de Donau
  Kwamen laat inde avond aan en waren erg onder de indruk van de verlichte gebouwen.
  Veel plezier samen xxxx

 • Florence
  Posted at 23:37h, 16 March Reply

  Boedapest is supertof! Leuke adresjes vond ik Törökméz en Stika!

 • Hester
  Posted at 17:12h, 17 March Reply

  DIE FOTO’S! En Jeremy Loops is fijn, leuk dat je naar z’n concert gaat!
  Hester recently posted…Damme & BruggeMy Profile

 • Elisse
  Posted at 14:12h, 18 March Reply

  Wat een mooi badpak! Veel plezier in Budapest, ben er ook nog nooit geweest maar lijkt me een heerlijke stad voor een citytrip!

Post A Comment

CommentLuv badge