Outfits voor Sri Lanka

Nog maar drie nachtjes slapen! Woensdag vlieg ik, na maanden voorpret, naar Sri Lanka! En wat een voorpret is het geweest. Visa regelen, de grove route uitstippelen, dromen over de zonsondergangen en de surfsessies… Maar een van de leukere dingen vind ik nog wel dat ik mijn zomerkleding midden in de winter, terwijl het buiten vriest, uit de kast mocht halen… Benieuwd naar welke outfits ik allemaal in mijn backpack stop?

Surfgear! Je schijnt in Sri Lanka makkelijk in bikini te kunnen surfen, maar ik neem toch mijn korte pakje en een lycra mee tegen de felle zon. In beide items zit namelijk een UV-bescherming en aangezien je in het water erg snel verbrand…

Vorig week liep ik de nieuwe Berskha in Leiden in (aanrader trouwens, het is een fijne ruime winkel!) en kwam ik erachter dat er nog uitverkoop was. En laat ik nét het geluk hebben dat ik de zomeritems graag wilde hebben die natuurlijk niemand in dit seizoen koopt. Ik scoorde deze jumpsuit voor €3,99!

Ik heb een badpak! Deze kreeg ik voor een samenwerking, dus hier kunnen jullie nog een aparte blogpost inclusief mooie vakantiefoto’s over verwachten. Het zwarte jurkje van Brandy Melville mocht ik van mijn nicht lenen.

Ook deze jumpsuit scoorde ik in de uitverkoop van de Berskha. Voor €5,99 jongens. Ik voel me er wel full hippie in met die wijde pijpen, maar hij is lekker luchtig. En zacht. Dus heel fijn voor op vakantie!

Deze kledingstukken zijn stiekem niet van mij. Tijdens het tevoorschijn halen van mijn zomerkleding, kwam ik erachter dat ik niet veel meer heb. Veel kon worden weggegooid (want oud en verwassen) en sommige dingen paste ik ook niet meer. Daarom kwam mijn nicht to the rescue met haar zomerkleding!

Ook dit broekje van O’Neill is van mijn nicht. Het is hetzelfde printje als de surflycra ;-).

Dit is al 3 jaar mijn favoriete zomeroutfit. De rug van het topje vind ik zo mooi! Ik heb vorig week ook een haarband aangeschaft van Handmade Mary’s. Zij maken zelf verschillende haarbanden met prints (ook voor kinderen, zo schattig!). Je kunt de haarbanden op verschillende verkooppunten in Katwijk kopen.

Nog een jumpsuit! Deze kost ik op United Wardrobe en ik ben er heel blij mee. De jumpsuit is lekker luchtig, maar bedekt toch mijn schouders & knieën. Wel handig als ik tempels ga bezoeken ;-).

Het off-shoulder topje heb ik ook op United Wardrobe gekocht. Het broekje en topje komen van de Pull&Bear.

Dit jurkje kocht ik in 2015 in Thailand. Dit keer gaat hij weer mee! Al is het om als pyjama te gebruiken ;-).

En dit is nog lang niet alles hoor. Dankzij de oproltechniek (echt, dat bespaart ruimte) kan ik genoeg meenemen in mijn kleine backpack. Ik heb namelijk ook nog een toilettas vol handige en noodzakelijke spulletjes en héél veel bikini’s. Vanmiddag ga ik mijn tas alvast inpakken, omdat ik morgen & dinsdag nog moet werken, rijles en een volleybaltraining heb (ja, ik zit tegenwoordig op volleybal!). Ik heb echt vet veel zin in mijn vakantie en ga jullie zeker op Instagram meenemen met mijn avonturen.

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor op reis?

5 Comments

Post A Comment

CommentLuv badge