Een zondagochtend-blogje

Mijn WordPress vraagt bij het inloggen meteen of ik geen robot ben. Dat zou ik inderdaad ook verwachten, als er ineens activiteit is op een account waar al een maand niks mee is gedaan. Maar nee, het is geen robot. Ik ben het echt. Met een zondagochtendblogje.

Ik ga het niet over het feit hebben dat ik  ‘o-zo-druk’ ben en dat ik geen tijd heb om te bloggen. Nee, want vond het altijd jammer als een blogger een fulltime baan kreeg en half stopte met bloggen en ik vind het irritant als ze dan elke keer hun excuses aanboden voor hun afwezigheid. Life happens. En je hebt niet altijd tijd voor hobby’s. En nu ben ik zelf schuldig. Maar gelukkig zijn jullie niet anders van mij gewend dan dat ik af en toe wat minder blog en dat ineens keihard rammend op het toetsenbord terugkom met een paar blogjes.

Over dromen waarmaken

Dat ik vervroegd/versneld ben afgestudeerd is, op alle stress na, één van de beste keuzes ooit geweest. Ik kan nu eindelijk mijn langgekoesterde droom waarmaken: mooie reizen maken. Tijdens mijn studie kon ik gewoon niet genoeg sparen (want: huur en collegegeld) en nu ik een fulltime baan heb, tja… Over 3 weken ga ik naar Sri Lanka met een vriendin en halverwege maart ga ik een weekend naar Boedapest met mijn vriend. Ik wil in de zomer nog gaan surfen in Frankrijk en in het najaar wil ik wel graag naar IJsland. Genoeg in het vooruitzicht dus! En wat gewoon heel fijn is, is dat het niet bij dromen blijft. Maar dat de tickets (na een goede prijsvergelijking) binnen een paar dagen na het ontstaan van een idee geboekt zijn.

Nog meer dromen

Na jarenlang dromen heb ik eindelijk al mijn moed bij elkaar geraapt en me ingeschreven bij een autorijschool. Afgelopen woensdag had ik mijn eerste rijles en het was: fan-tas-tisch. Zie mijn stralende gezicht op de foto maar. Ik had het niet verwacht (niemand niet), maar ik vind autorijden leuk! Het begin dan, misschien piep ik wel anders als ik leer schakelen en inparkeren.

Kloddertje hier, kloddertje daar

Omdat mijn vriend nu 2,5 maand weg is voor zijn werk (huilen), ben ik mezelf aan het vermaken in de weekenden. Leuke uitjes plannen, een grote kledingverkoop houden (zie Bohemian Marketplace) en veel theetjes bij vriendinnen en familie drinken. Deze aanpak resulteerde twee weken geleden in het verven van mijn muur. Op Twitter gaven jullie mij allemaal de tip om het okergeel te verven. Maar, nee. Het is groenig geworden. Het is een iets donkere kleur dan Early Dew van Flexa en ik ben er super blij mee!

Happy new hair

Vlak voor de jaarwisseling ging ik bij Alissa van Good Looking by Alissa langs. Zij is serieus één van de weinige kappers die ik compleet vertrouw met mijn haar. Ze heeft mijn haar wat lichter en zomers gemaakt met balayage en weer fijn in model gebracht. Binnenkort ga ik foto’s maken van haar salon en er een blogje over schrijven, want het is oprecht een ‘hotspot’ aan het worden.

Zo, nu ben ik wel klaar met typen en deze update van mijn leven.

Hoe gaat het met jullie?

 

4 Comments
 • Britt
  Posted at 17:55h, 21 January Reply

  Haha, aw wat erg dat wordpress dacht dat je een robot was, al zou het bij mij ook het geval geweest kunnen zijn hoor, haha. Je haar staat je zot goed!

 • Stella
  Posted at 20:07h, 21 January Reply

  Heerlijke zondagse update Lau, love it. Ben benieuwd naar je auto-rijd-verhalen en wat je er allemaal van vond! En uiteraard NOG benieuwder (?) naar je huisje, kan echt niet wachten om het te aanschouwen volgende week. Liefs!
  Stella recently posted…The next step?My Profile

 • Laura Vonk
  Posted at 11:26h, 23 January Reply

  Fijn dat je autorijden leuk vindt! Dat scheelt heel wat, haha. Succes ermee!

 • Annouska
  Posted at 09:59h, 24 January Reply

  Wat heerlijk dat je nu kan gaan reizen en echt optimaal van je leven genieten. Succes met je rijlessen, ik hoop dat je het leuk blijft vinden 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge