De ecologische truien van SAY Lifestyle

Twee weken geleden kwam ik ineens op een hele leuke webshop terecht: Surf and Yoga Lifestyle. Meteen heb ik deze webshop aan mijn favorieten toegevoegd, want hallo, ze hebben wel héél veel leuke surfgerelateerde spulletjes. En er zit een mooi verhaal achter de webshop. Daarom heb ik Mark & Laura (hallo naamgenootje!) geïnterviewd, zodat zij jullie over de webshop kunnen vertellen.

Nadat ik de trui die ik op de foto aan heb, binnen had, kreeg ik meteen het idee om het verhaal over deze webshop verder te vertellen. Want 1) de trui zit perfect, 2) de kleding is ecologisch en 3) ze verkopen meer dan alleen truien. Gelukkig zijn Laura en Mark net zo enthousiast en stonden ze me maar al te graag te woord om te vertellen over SAY Lifestyle. En uiteraard is dit #nonspon, want ik ben écht enthousiast!

Bron: SAY Lifestyle

Kunnen jullie jezelf even kort voorstellen? 

Wij zijn Mark en Laura. Twee enthousiaste surfende verpleegkundigen. We houden ontzettend van de ‘surfvibe’ en combineren dit het liefst met mooie reizen.

Wanneer en hoe is de webshop ontstaan? 

Tijdens een mooie reis op Bali kregen we allemaal creatieve inspiratie. Laura heeft een grote liefde voor tekenen en wilde hier iets mee doen. We vonden dat er weinig alternatieven waren voor de grotere surf merken en wilde hier iets mee. Daarnaast zijn wij erg begaan met de natuur en wilde het zo clean mogelijk doen. Zo ontstond het: biologische kleding verkopen met de creaties van Lau.

Creativiteit om te delen en dit ook nog op een ecologisch verantwoorde manier. En wie wil er nou niet zo’n heerlijke trui om aan te trekken na je surfsessie?

Hoelang (kite)surfen jullie al? En op welke plekken zijn jullie geweest?

We zijn een aantal jaar gelden begonnen met surfen in Marokko. Eerlijk is eerlijk, we waren direct verliefd! Meer één met de natuur kan je bijna niet zijn. Iets later ging Laura ook kitesurfen (in Nederland) om meer uren op de zee te kunnen doormaken. Nederland heeft namelijk naar ons idee meer winddagen dan dagen met mooie golven. Om naast alle sportieve actie ook nog te ontspannen, is het heerlijk om even de stretchen tijdens een yogasessie.

Wij zijn in Bali en Marokko geweest om deze 2 liefdes te combineren: surfen en yoga. Naast deze combi’s hebben we afgelopen zomer een reis langs de westkust van Frankrijk en Spanje gemaakt met een camperbus. Vooral in Spanje hebben we het erg naar ons zin gehad. We hebben vooral mooie golven kunnen pakken in Zarauts (Spanje).

Hoe zijn jullie bij de naam en het logo gekomen (ik ben vooral benieuwd naar de heartbeats in het logo!)

Mark en Laura zijn allebei verpleegkundigen (en bezig met zich specialiseren) en hun grote hobby is (kite)surfen. Ons hart gaat hier sneller van kloppen. Dit was dus het idee, als verpleegkundige is een heartbeat natuurlijk heel belangrijk en daarnaast gaat ons hart sneller kloppen van surfen; vandaar de beat.

Daarnaast vinden wij dat surfen en yoga niet zo maar sporten zijn; het is een lifestyle die je hebt. Daarom: Surf And Yoga Lifestyle –> SAY Lifestyle!

Bron: SAY lifestyle

Op welk artikelen in jullie webshop zijn jullie het meest trots? 

Het meest trots zijn we op onze heerlijk zittende truien en shirts, ze zijn duurzaam en zijn super tof. Al zeggen we het zelf ;-).

Hebben jullie nog een leuke tip voor mijn bloglezers en -lezeressen? 

Reis, Surf, Yoga en geniet! We gunnen iedereen wat deze lifestyle ons geeft: helemaal in het moment leven en genieten van al het moois dat de wereld ons te bieden heeft.

En een echte aanrader: combineer surf en yoga in een mooie vakantie op Bali of Marokko (Taghazout) die hier echt op gemaakt zijn.

Moet ik hier nog iets aan toevoegen? Ik weet in ieder geval wat mijn nieuwe lievelingstrui is ;-).

No Comments

Post A Comment

CommentLuv badge