Een kerstcadeautje door de brievenbus

Sinds vorig jaar ben ik bekend met de boxen van Goodie Goodness. Mijn nicht heeft die namelijk een paar keer op de mat gehad en wat leuke spulletjes met mij gedeeld. Van Goodie Goodness kreeg ik deze maand de decemberbox en het beloofde een box te worden vol met kerstitems! Ondanks dat ik niet zo’n feestdagen fan ben, vind ik het wel geweldig om mijn huisje gezelliger te maken met kerstprul. Daarom was ik ook heel blij met de inhoud van de box.

Als je lid bent van de Goodie Goodness box, krijg je elke maand een verrassing op je deurmat. In de box zitten spulletjes om kennis te maken met nieuwe producten en opkomende ontwerpers.

“Goodie Goodness helpt je nieuwe producten te ontdekken van opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Elke maand ontvang je een zorgvuldig samengestelde box vol met bijzondere producten die met liefde zijn gemaakt.”

Hoe werkt het?

Je kunt je voor €22,50 inclusief verzendkosten abonneren op de boxen. Je krijgt dan elke maand een box en op deze manier ontdek je nieuwe ontwerpers. Het is ook mogelijk om een abonnement of één enkele box cadeau te doen. De betaling kan makkelijk via iDeal. Elke maand ontvang je dan een zorgvuldig samengestelde box vol met moderne handgemaakte items. De box kan bestaan uit 3 of 4 kleine producten of een groter product. In de box zit ook een uitleg waar de producten vandaan komen. Elke maand is een verrassing!

De inhoud

Dit is de eerste keer dat ik een Goodie Goodness box ontving, dus ik was erg benieuwd naar de inhoud. En die viel niet tegen! Er zat namelijk een kerstsok van House Doctor in in, die inmiddels al prominent aan mijn schouw hangt (komt mijn neppe schouw toch nog van pas). Ik was al bekend met een Deense interieurlabel en ben blij dat ik nu eindelijk een item in huis heb! Hiervan ga ik nog heel wat jaar plezier van hebben. Ook zaten er servettenhouders van Delight Department in de box. Dit is ook een Deens/Nederlands merk, met als uitgangspunt: iedereen moet met gemak feestelijke momenten kunnen stylen. Dat kan zeker nu! Ik ben erg blij met de verrassing en ben stiekem benieuwd naar de volgende versie ;-).

Heb jij wel eens een verrassingsbox gehad?

1 Comment

Post A Comment

CommentLuv badge