Win een kerstpakket van LauraHelene.nl

Het is veel te lang geleden dat ik een winactie op mijn blog heb gehouden voor mijn lieve volgers. Daarom is het tijd om een kerstpakket te verloten. Speciaal voor jullie ben ik de afgelopen weken stad en land afgestruind opzoek naar leuke cadeautjes voor in het pakket. Benieuwd naar wat ik voor jullie heb verzameld?

Lykke: de Deense weg naar het geluk – Meik Wiking 

Een tijd geleden kreeg ik dit boek opgestuurd. Lykke (Luu-keh): het Deense woord voor geluk. Het boek is, zoals je al aan de kaft kunt zien, het vervolg op het immens populaire boek Hygge. Volgens mij is ineens heel de wereld aan de Hygge geslagen na dat boek. Ik ben benieuwd of heel de wereld ook de weg naar het geluk kan vinden, om allemaal een beetje meer lykke in ons leven te hebben.

Fotolijstjes van Sissy Boy

Deze fotolijstjes van Sissy Boy zijn leuk om je favoriete herinneringen in te bewaren. Ik merk zelf namelijk op dat ik maar één fotolijstje in mijn huis heb staan. Voor de rest alleen maar posters. Erg eigenlijk!

Air freshener van Sexwax

Huh, Sexwax? Laura, wat is dat nou voor een merk? Nou jongens en meisjes, dat is een merk voor surfwax. Je weet wel, dat spul dat je op je board moet doen om niet van je plank af te glibberen in zee. En dat ruikt altijd heel lekker naar zomer en tropische oorden. Gelukkig hebben ze deze geur weten te vangen en in een air freshener gestopt. Zodat je die zomerse geur fijn in je huis, auto of kantoortje kunt hebben. Ik ben nu al benieuwd naar de reactie van de winnaar als diegene het pakket opent, haha.

Tony’s chocolonely en Notendroomthee van Lunchcafé Locals 

Bij mijn favoriete lunchcafé (waar ze overigens ook hele lekkere taartjes hebben), haalde ik voor jullie mijn favoriete thee. Notenthee. De thee wordt roze als je hem in het water doet, echt fantastisch en héél lekker! En naturlijk een reep Tony’s ;-), maar daar hoef ik niks meer over te zeggen.

Hoe kun je meedoen?

Simpel! Laat een reactie achter dat je meedoet (met een geldig e-mailadres). De winnaar wordt op kerstavond bekend gemaakt. Ik laat een robot random iemand uitkiezen, dus iedereen maakt evenveel kans.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik weet dat het niet een mega kerstpakket is die grotere bloggers verloten, maar ik heb mijn best gedaan om wat leuks bij elkaar te verzamelen.

Liefs,

SantaLaura

39 Comments
 • Maaike
  Posted at 07:17h, 19 December Reply

  Wat super leuk Laura! Je ziet echt dat je er moeite in hebt gestopt om er een persoonlijk pakketje van te maken. Ik doe heel graag mee!

 • Elyne
  Posted at 07:28h, 19 December Reply

  Vind juist dat er veel meer liefde zit in zo’n zelf samengesteld pakket! Echt leuke dingen. Ben zo benieuwd naar de air freshener en het boek, ik doe dus graag mee. Hopelijk ligt het pakketje binnenkort onder de kerstboom hier!

 • Rosemarijn
  Posted at 07:44h, 19 December Reply

  Wat leuk! Je hebt het leuk samengesteld 🙂 Ik doe zeker mee!

 • evelien
  Posted at 08:53h, 19 December Reply

  Wat een super leuke winactie! Ik vind de lijstjes van Sissy Boy zo cute, heb ze al een aantal keer gezien.
  En ik ben erg benieuwd naar het boek. <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien recently posted…Photodiary 124 | Sneeuwpret, verrassing van poopoo & kerstshoppen!My Profile

 • Arjanne
  Posted at 09:20h, 19 December Reply

  Ahh wat heb je een mega leuk pakket samengesteld! Thee die roze wordt? Geweldig!! Ik ben op het moment Hygge aan het lezen, haha, een beetje laat in vergelijking met de rest van de wereld, maar het is zo’n leuk en goed boek!

 • Eef
  Posted at 10:28h, 19 December Reply

  Ontzettend leuk dit pakketje! Ik ben vooral benieuwd naar de air freshener en de thee!

 • Simone
  Posted at 10:39h, 19 December Reply

  Súper leuk! Ik ben echt heel benieuwd naar het boek en stiekem nu ook wel naar de geur van de luchtverfrisser haha! Ik doe graag mee 🙂

 • Joan
  Posted at 10:40h, 19 December Reply

  Echt een leuk samengesteld pakket! Ik doe mee, ben benieuwd hoe die airfreshener zou ruiken 😉

 • Pam
  Posted at 11:37h, 19 December Reply

  Superleuk kerstpakket, ik doe graag mee!

 • Marieke | Bluebell Forest
  Posted at 11:38h, 19 December Reply

  wat een super leuke winactie! Echt allemaal leuke spulletjes 🙂
  Marieke | Bluebell Forest recently posted…Persoonlijke update: School, Bluebell Forest en nieuwe kamerMy Profile

 • Nicky
  Posted at 13:02h, 19 December Reply

  Yeeey!! Super toffe winactie, ik hoop dat ik win 🙂

 • Paulien Wuyts
  Posted at 16:01h, 19 December Reply

  Jippie, Santa Laura, ik ben fan en doe graag mee!

 • Masha
  Posted at 17:39h, 19 December Reply

  Super leuk! Die fotolijstjes zien er echt super schattig uit 🙂

 • Eva
  Posted at 17:46h, 19 December Reply

  Ah maar Laura, wat een ontzettend leuk pakketje en wat een leuk idee!! Ik zou alleen voor de Tony’s al meedoen, die mis ik toch hier wel een beetje hoor <3
  Eva recently posted…I’d like you to meet someone …My Profile

 • Amber Swier
  Posted at 18:18h, 19 December Reply

  Hoi Laura,
  Wat een ontzettend leuk pakketje. Ik doe graag mee met de winactie!
  Liefs, Amber

 • Roos | Soitsrose
  Posted at 19:25h, 19 December Reply

  Wat een leuk idee! Ik doe dan ook zeker mee.

 • Anne
  Posted at 19:30h, 19 December Reply

  Wat een ontzettend leuk pakketje! 🙂 Ik doe graag mee.

 • Linda
  Posted at 19:55h, 19 December Reply

  Jaaaa leuk! 🙂
  Linda recently posted…Plannen voor de kerstvakantie.My Profile

 • Annelies
  Posted at 20:08h, 19 December Reply

  Wat een tof pakketje! Ik doe heel graag mee. Al was het maar voor de chocolade 🙂 Fijne feestdagen alvast!

 • moois van me
  Posted at 21:53h, 19 December Reply

  Ik wens je alvast een heerlijke kerst. En ik vind je pakketje anders heel erg tof hoor! Dus doe ik graag mee!

 • Shanne
  Posted at 22:16h, 19 December Reply

  Gaaf! Ik doe graag mee!

 • Sylvia
  Posted at 22:35h, 19 December Reply

  Beste SantaLaura,

  Het is een super leuk pakketje, mooi samengesteld en meer dan groot genoeg! Zeker waag ik graag een kansje om ervan te mogen gaan genieten en er heerlijk mee te ontspannen! De thee ken ik nog niet en ben daar ook zeer benieuwd naar!
  Fijne feestdagen!

  Groetjes Sylvia

 • Sabine
  Posted at 22:40h, 19 December Reply

  Leuk lau!!,

 • Corine
  Posted at 22:55h, 19 December Reply

  Super benieuwd naar het boek Lau.

 • Mirthe
  Posted at 08:01h, 20 December Reply

  Superleuk, ik dke graag mee! Die notendroom thee is top 🙂

 • Femke Lam
  Posted at 08:14h, 20 December Reply

  Zo benieuwd naar het boek!

 • Dharshini Korteland
  Posted at 08:29h, 20 December Reply

  Wat een ontzettend leuk pakket. Ik was gek van Hygge en ben ook reuze nieuwsgierig naar Lykke. Zou hem graag willen winnen.

 • Iris de Jong
  Posted at 08:35h, 20 December Reply

  Ik doe meeeeeee!

 • Steffi Brugman
  Posted at 08:47h, 20 December Reply

  Ik doe heel graag mee!

 • Linda
  Posted at 09:29h, 20 December Reply

  De thee klinkt heel lekker en naar het boek ben ik ook ontzettend benieuwd.. eigenlijk vind ik alles in je pakketje leuk, dus ik doe mee 😉

 • Aat
  Posted at 18:26h, 20 December Reply

  Wat leuk, ik doe ook mee hoor!

 • Florence Wijnen
  Posted at 19:45h, 21 December Reply

  Super leuk pakketje heb je samengesteld! Ik doe graag mee met de winactie 🙂
  Dat Hygge-boek lijkt me trouwens super tof!

 • Titia
  Posted at 12:51h, 22 December Reply

  Ahh leuk ik doe graag mee!

 • Ria van den Oever
  Posted at 08:32h, 23 December Reply

  Wat een leuk kerstpakket! Daar kan menige werkgever nog wat van leren. Je verwent ons hoor. Ik doe graag mee.

 • Hester
  Posted at 11:30h, 23 December Reply

  Jaaa wat leuk Lau! Als ik het niet echt leuk vind is het in mijn ogen een beetje zonde om mee te doen, maar ik ben echt heel benieuwd naar dat boek en die fotolijstjes zijn precies waar ik naar op zoek was so I’m in!
  Hester recently posted…NooitgedagtMy Profile

 • Lottes Anekdotes
  Posted at 12:41h, 23 December Reply

  Wat een leuk pakket! Ik ben erg benieuwd naar het boek. Ik vond Hygge heel leuk om te lezen 🙂 Ik doe dus graag mee.
  Lottes Anekdotes recently posted…Change.My Profile

 • Silke
  Posted at 22:08h, 23 December Reply

  Hihi SantaLaura! Ik vind je pakketje echt súper mooi samengesteld, ik wist trouwens echt niet dat er een vervolg was op Hygge! Die notenthee klinkt heel erg lekker ook, dus het lijkt me super fijn om mee te doen met deze winactie. Veel liefs & een super fijne Kerstperiode gewenst!
  Silke recently posted…Hotspot | Boekenhuis Theoria KortrijkMy Profile

 • Kim
  Posted at 09:56h, 24 December Reply

  Wat ontzettend leuk! Ik maak graag kans, ben erg benieuwd naar het boek! Fijne kerstdagen!
  Kim recently posted…Kruidvat Catch & Shine FragrancesMy Profile

 • Renate
  Posted at 10:16h, 24 December Reply

  Wat leuk dat je de kerstvreugde wil delen en deze mooie, persoonlijke spulletjes bij elkaar hebt gezocht. Ik maak graag kans! Ik ben met name nieuwsgierig naar het boek!

Post A Comment

CommentLuv badge