Tip: Winactie Brunotti Beachcamp!

Afgelopen zomer ben ik voor het tweede jaar op rij op surfkamp geweest naar het Brunotti Beachcamp. Het Brunotti Beachcamp is gelegen in het leuke Vieux Boucau in Frankrijk. Vorig jaar ben ik 1,5 week geweest en dit jaar op de valreep 1 week (we besloten 2 dagen van tevoren dat we zouden gaan). En nu heb ik een hele leuke tip voor jullie… Jullie kunnen namelijk een verblijf voor twee personen inclusief surflessen winnen!

Als ik het op mijn blog over mijn surfavonturen heb, staan mijn reacties altijd vol met ‘ik zou ook willen leren surfen!’. Zeker na mijn blogpost van vorig jaar over het Brunotti Beachcamp zelf. Daarom kan ik het gewoon niet laten om deze winactie met jullie te delen. Je kunt dus via Instagram kans maken op een gratis verblijf van 7 dagen voor 2 personen. Klik op de afbeelding om naar de Instagram-pagina te gaan.

Een surfkamp klinkt misschien wat aan de suffe kant, maar ik kan je verzekeren dat dat niet zo is.  Je leert er snel leuke mensen kennen, het strand en de oceaan zijn fantastisch, je kunt er leuke dingen doen, feestjes pakken en leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de Hossegor surfoutlets (goedkope wetsuits!) en San Sebastián. Oh en de panini’s in het dorpje zijn geweldig (als je er bent, probeer de pain american). De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 20 en 25, maar het kamp is in principe 18+. Dus geloof me, je hebt totaal geen ‘kumbaya-my-lord kamp-gevoel’ maar gewoon een hele toffe vakantie! #nospon ;-). Om alvast in de stemming te komen, heb ik hier wat vakantiekiekjes van afgelopen zomer. Oh, laat het maar snel weer zomer zijn hè?

1 Comment
  • Nienke
    Posted at 18:35h, 16 December Reply

    Wat een gezellige foto’s. Ik kan mij goed voorstellen dat je weer wilt dat het zomer is.

Post A Comment

CommentLuv badge