Blogdagboekje week 47 & 48: Sri Lanka, shoppen & kerstinkopen

Op dit moment zit ik in een overvolle vertraagde trein richting mijn werk. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogdagboekje publiceerde. Mijn weken zitten de laatste tijd zo vol, dat ik constant vergeet foto’s te maken. Toch probeerde ik er de afgelopen twee weken aan te denken om afentoe eens een foto te maken. Het resultaat: een blogdagboekje van de afgelopen twee weken! Inclusief een kijkje in het kantoor waar ik werk en een soort shoplog van mijn kerstinkopen.

Mijn achtertuin! Zelf heb ik helaas geen achtertuintje, maar ik loop binnen 100 meter de duinen in. In het weekend maak ik nog wel eens graag een wandeling.

Twee weken geleden op maandag deed ik iets heel spannends. Ik boekte namelijk tickets voor mezelf naar Sri Lanka. Voor veel mensen is het boeken van zo’n reis heel normaal, maar voor mij is het best een big deal. Ik ga daar een vriendin opzoeken, die op dezelfde dag aankomt vanuit Bangkok en samen gaan wij daar eerst een week rondreizen en daarna surfen! Oh en we gaan al in februari. Aftellen dus!

Ondertussen moest er ook gewoon fulltime gewerkt worden. Veel foto’s maak ik niet op mijn werk, omdat ik de hele dag achter een computer zit. Maar we hebben wel een leuk kantoor!

Die woensdag ging ik vanuit werk door naar Amsterdam om met oude studiegenootjes te eten. We haalden pizza bij de Marqt en hebben heel hard gelachen.

Vrijdag kwam namens OMS Niels Geusebroek tijdens de lunch optreden. Leuk!

Mijn vriend en ik besloten spontaan te gaan lunchen bij strandtent Paal 14 in Katwijk. En we konden het niet laten om er een uitgebreide lunch van te maken. Ik een burger, hij fish&chips.

Want daarna moest er geshopt worden! Ik had nieuwe schoenen nodig en ging voor deze Dr. Martens. Inmiddels zijn ze uitgelopen en zitten ze heerlijk. Maar inderdaad, het inlopen van Dr. Martens is niet altijd een feestje.

Vorige week zondag kwamen mijn nicht en haar vriend deze stoel brengen. Zij gaan deze week verhuizen en deze stoel mocht niet mee. Of ik hem wilde hebben? Ofcourse!

Sushi-poesie op bezoek. De kat van de bovenburen!

Wisten jullie dat ik bijna altijd een foto maak van de regenbogen die ik zie? Sommige mensen snappen niet helemaal waarom, maar ik vind regenbogen mooi.

Afgelopen woensdag ging ik met een oud-collega eten bij City Hall in Leiden. Het gemeentehuis was mooi verlicht!

No words needed.

Zaterdag gingen mijn vriend en ik langs het tuincentrum om wat kerstinkopen voor mij te doen. We gingen naar de Bosrand in Wassenaar, waar een hele kerstshow was. Ik krijg daar altijd zo’n heerlijk kerstgevoel van.

Ik kocht en mini-kerstboom met schattige verlichting en een leuke krans. Ook kocht ik een hele gave lichtsnoer van touw. Ik zal die binnenkort wel laten zien!

Hebben jullie de kerstboom al staan?

1 Comment
  • Hester
    Posted at 16:22h, 06 December Reply

    Oooh love je Dr. Martens!! En ik werk ook op een kantoor dat er redelijk instagramable uitziet (of in elk geval de entree, de werkplekken zijn wel gewoon standaard werkplekken haha), maakt binnenkomen toch iets leuker.
    Hester recently posted…Wondering @ Oh Wonder, ParadisoMy Profile

Post A Comment

CommentLuv badge