Life is better in pyjamas

Ik begin deze blogpost met een persoonlijk weetje. Ik ben fan van pyjama’s. Van die comfi, niet-charmante, warme, wollige pyjama’s. Als ik thuis kom dan kleed ik me het liefst zo snel mogelijk om in mijn loungewear. Mijn stapel pyjama-kleding is groter dan mijn stapel shirts. Echt waar. En aangezien het pyjama seizoen weer is begonnen, heb ik een shopping opgesteld met mijn favoriete items!

Pyjama top / Nachthemd / Onesie 

Pyjamabroek / Pyjama met sneeuwvlokken design / Joggingbroek

Wat een leuke items hè! En dat is nog maar één webshop dat ik heb afgestruind. Ik durf bijna niet bij Forever21 en Asos te kijken, aangezien mijn portemonnee er dan waarschijnlijk niet blij van wordt. Ik kwam ook héle mooie, maar iets minder comfy, pyjama’s tegen. Misschien dat ik binnenkort daar ook een shopping van moet maken. Maar even heel eerlijk. Wie draagt er nou een niet-comfy pyjama? Dan ga je toch liever in een veel te grote trui met een hele zachte pyjamabroek zitten?

Mijn favoriet van al deze items van LASCANA? Dat is lastig! Ik denk toch wel dat het nachthemd mijn favoriet is. Deze staat wat vrouwelijker, maar ziet er alsnog heel chill uit. Of toch de pyjama met sneeuwvlokken design… Perfect om alvast in het kerstsfeertje te komen.

Welke is jouw favoriet?

1 Comment
  • sammie
    Posted at 19:29h, 13 November Reply

    Oh dat eerste lange nachthemd vind ik erg leuk. Meestal slaap ik zonder iets aan, het moet wel heel koud zijn wil ik een pyjama aan doen.

Post A Comment

CommentLuv badge