Q&A deel 2: over mijn perfecte dag, een andere studie en vakanties

Een kleine eeuwigheid geleden vroeg ik op Instagram of jullie vragen voor mij hadden. En ja hoor, jullie maakten goed gebruik van de gelegenheid. Deel 1 verscheen direct op mijn blog en jullie bleken nog meer vragen voor mij te hebben. En nee hoor, ik ben niet vergeten om antwoord te geven op alle vragen. Het komt alleen iets later online (lees: 4 maanden later) dan gepland. Oh, wat een slechte blogger ben ik eigenlijk ook.

Hoe lang ben je? 

Als je mij ooit in het wild tegenkomt, kijk je waarschijnlijk over mij heen. Ik ben namelijk 1.65 m. Klein maar fijn zeggen ze toch altijd?

Wat staat er bovenaan je bucketlist? 

Jeetje, wat een vraag is dit. Ik heb het idee van ‘bucketlist’ voor mijn hele leven uit mijn hoofd gezet de laatste jaren. Ik ben er namelijk achter gekomen dat je interesses te veel veranderen om een vaststaand lijstje te maken. Nu staan heel wat reizen en goed leren surfen hoog op mijn bucketlist, maar waarschijnlijk staat daar over een paar jaar wat serieuzere dingen als ‘een huis kopen’, etc. Oh als ik toch iets moet noemen: een boek schrijven en publiceren. Dit is echt al vanaf het moment dat ik een beetje kon schrijven mijn droom geweest.

Hoe ziet jouw perfecte dag eruit? 

Hoe gedetailleerd willen jullie hem? Mijn perfecte dag bestaat ten eerste uit het niet zetten van een wekker. Ik vind het meestal heerlijk om wakker te worden van het eerste zonlicht. Daarna fijn ontbijten en even de tijd nemen om te bloggen of lezen. Daarna kleed ik mij aan en doe ik het liefst een activiteit in de ochtend, ik ben namelijk een ochtendmens. Het liefst spreek ik dan met iemand af om te lunchen of om taart mee te eten. Want ik hou van taart. Of ik ga naar de markt om allerlei lekkers te halen. En als afsluiter kijk ik graag naar de zonsondergang.

Wat is je favoriete zomerdrankje? 

Je verwacht nu iets alcoholisch zeker. Maar nee, mijn favoriete zomerdrankje is Ice Tea Green.

Wat is je favoriete plekje om te zijn in de zomer? 

Ah, nog een zomervraag. I love zomer. Mijn favoriete plekje in de zomer is, zoals je wel kunt verwachten, op het strand. Met zonsondergang. Het liefst eigenlijk dan ook nog in de zee op een surfboard. Afgelopen zomer heb ik een paar keer met zonsondergang kunnen surfen en het was per-fect.

Wat is je favoriete vakantiebestemming en wat doe je dan het liefste? (actief of lui)

Ik heb eigenlijk niet echt een favoriete vakantiebestemming! Zolang er maar een combi is van zon, zee, strand en cultuur. Ik hou er niet van om dagen bij het zwembad of op strand te luieren, ik wil wel altijd wat zien van de bestemming waar ik ben. Als ik te lang blijf luieren, word ik erg vervelend en verveeld, haha.

Welke studie zou je doen als je alles overnieuw mocht doen? 

Waarschijnlijk had ik iets in de richting van communicatie/marketing gedaan. Aan de universiteit. Maar, ik ben op dit moment erg blij met mijn keuzes. Ik ben goed terecht gekomen en heb een hele leuke baan op dit moment!

Nou dat waren de vragen. Als er nog nieuwsgierige aagjes zijn en nog meer vragen hebben, laat ze dan achter in de comments!

 

2 Comments
 • Mevrouw Marloes
  Posted at 14:29h, 05 November Reply

  Ik ben maar vier centimeter langer, haha! Kan ik wel altijd mooie hakken aan zonder boven iedereen uit te steken. Mijn favoriete zomerdrankje is ook Ice Tea Green, zo lekker fris. Communicatie lijkt me ook wel gaaf, maar ik maak eerst lekker mijn huidige opleiding af. Misschien dat ik ooit dan nog iets anders wil doen.

 • Roos | Soitsrose
  Posted at 21:48h, 05 November Reply

  Leuke post zeg! En ik ben ook maar 1.65 waar ik soms nog wel eens van baal maar uiteindelijk valt het wel mee.
  Roos | Soitsrose recently posted…!!NIEUWE BLOG!!My Profile

Post A Comment

CommentLuv badge