Blogdagboekje week 36/37: nieuwe lamp, Soldaat van Oranje en muur verven?

Ik word wakker en vind dat het tijd is om een blogdagboekje te tikken bij het ontbijt. Zo gezegd, zo gedaan. Ik laat mijn lieve bloglezers en -lezeressen natuurlijk graag zien dat ik een nieuwe lamp heb gekocht, naar Soldaat van Oranje ben geweest, ik wandelde in mijn achtertuin en visite had van de kat van de buren. En dát naast mijn 40-urige werkweek op kantoor, het schrijven van mijn scriptie en het afronden van mijn stage.

Donderdagavond ging ik het centrum in met één doel: mijn cadeaubonnen van een leuk winkeltje besteden. Mijn vriend wees deze lamp aan, iets wat ik zelf niet 1, 2 ,3 had uitgekozen, maar toch was ik om. Hij kostte €60,- en normaal zou ik zoiets nooit zomaar kopen. Maar hij staat perfect! De snoer is ook heel leuk, die is zwart wit.

Vrijdag kon ik eindelijk écht mijn vriend zijn verjaardagscadeau geven. Ik had hem namelijk kaartjes gegeven voor Soldaat van Oranje. Ik ben daar in 2011 wel eens eerder heen geweest, maar hij nog niet. We zaten heel mooi eerste rang en de musical was weer indrukwekkend. Eigenlijk moet iedereen deze musical gewoon verplicht zien.

Zaterdag ruimde ik mijn huisje een beetje op en keek ik eens kritisch naar mijn ‘slaaphoek’. De twee muren waar mijn bed tegenaan staat, zijn geen bakstenen muren. Dus misschien is het leuk om die een kleurtje te verven? Op Twitter vroeg ik naar tips en heel veel mensen stemden okergeel, maar dat vind ik te heftig. Ik zelf neig naar een lichte kleur kiezelgroen. 

Mijn woning is normaal erg donker, maar soms schijnt de zon er zo mooi in. Dan moet ik er wel een foto van maken.

Zondagochtend was weer een luie ochtend. De avond ervoor ben ik naar een verjaardag geweest en ik rommelde wat in mijn huis en werkte wat aan mijn afstuderen. Heel vaak komt er een strook regenboog bij mij naar binnen! Ik heb nog niet achterhaald waar die vandaan komt, maar mooi is het wel! 

‘s Middags besloot ik even een rondje door mijn achtertuin te lopen. Bijna letterlijk mijn achtertuin, want ik loop 200 meter en ik zit in duin. 

Maandag was het weer tijd voor werk! Binnenkort ga ik shoppen voor wat meer winter kantoor outfits, want ik heb niet veel meer in mijn kast hangen. 

Leiden ligt er in de ochtend echt super mooi bij. Dit is langs de Witte Singel, met in de verte de Sterrenwacht. 

En maandag lag ik ook weer ernstig vroeg in bed. Had ik al iets gezegd over dat de laatste loodjes van het afstuderen het zwaarst wegen?

Gelukkig kreeg ik visite van de poes van de buren. En geen zorgen, de buren vinden dit juist prima! Ik kan lekker met haar knuffelen als zij eens op vakantie zijn.

Dat was afgelopen week! De komende paar dagen werk ik nog op kantoor, rond ik mijn stageverslag af en ben ik bezig met het starten van mijn carrière (to be continued)…

3 Comments
 • evelien
  Posted at 07:13h, 14 September Reply

  Wat schattig dat het katje van de buren helemaal langskomst, lief!
  Jaaaa yes voor okergeel, ik heb ook die kleur meur en ben er zo ontzettend blij mee. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Marjoleine
  Posted at 14:57h, 14 September Reply

  Wat woon je mooi, dat je zo de duinen in kan lopen! Succes met je afstuderen, de laatste loodjes zijn inderdaad echt het zwaarst.. X

 • Silke
  Posted at 17:07h, 14 September Reply

  Je woont daar echt prachtig, zoals Marjoleine ook zei! Je huisje vind ik ook echt super schattig, echt allemaal hebbedingetjes die ik ook graag zou willen hebben, hihi. Die lamp is ook echt heel cool! Leve cadeaubonnen 🙂 Enne, die muur vind ik eigenlijk wel mooi hoor zo wit. Haha! Liefs 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge