Blogdagboekje week 35/36: Een groot verjaardagsweekend, grappige surffoto’s & 5km hardlopen

Waar de meeste bloggers hun blogdagboek op een vaste dag publiceren, ben ik lekker eigenwijs en publiceer ik hem wanneer ik zin en tijd heb. Nu dus! Afgelopen week was ik veel bezig met de voorbereidingen voor mijn verjaardagsfeestjes, liep ik (zo goed als) ongetraind 5km in een hardloopwedstrijd, gaf na 5 jaar weer een feestje voor vrienden en vierde mijn verjaardag met familie! Het was eigenlijk één groot verjaardagsweekend.

Ik ging naar de Flying Tiger en nam mee… Een notitieboekje én een Monstera blad. Ik was eigenlijk van plan om alleen wat leuke wegwerpbekertjes te kopen voor mijn feestje, maar uiteindelijk kwam ik met (onder andere) dit thuis zetten. Gevaarlijke winkel…

De afdeling van mijn stagebedrijf heeft M&M’s laten maken. Ze zijn echt leuk geworden! En lekker…

Vrijdag had mijn stagebedrijf ook een hardloopwedstrijd georganiseerd. Normaal doet meer dan de helft van het bedrijf altijd mee aan de Sky Radio Run, maar die werd dit jaar niet georganiseerd. Dus organiseerden een paar collega’s zelf een Qompas Run. Ik deed ongetraind mee (ik ging liever surfen in plaats van trainen), maar liep alsnog de 5km in 32.53 minuten uit.

Haha, ik kreeg deze foto doorgestuurd van mijn vakantie in Frankrijk. Dit is nét voordat ik het water in ging. Focus ten top. En kennelijk kijk ik dan boos. Ik heb nog meer foto’s gekregen en heb er al één op Instagram gepost (voor de nieuwsgierige aagjes)!

Vrijdagavond ging ik op zoek naar een verjaardagsoutfit. Het is uiteindelijk deze rok (met het bijpassende shirtje) geworden!

Zaterdag ben ik 23 geworden. Om het te vieren nam mijn vriend me mee naar Leiden om op de Leidse markt bij ROOS een taartje te eten.

En ik mocht mijn cadeau uitkiezen! Ik liep meteen tegen deze mooie tas aan en dit is hem ook geworden. Ik zal in mijn volgende blogdagboekje betere foto’s plaatsen van de tas. Ik ben er echt heel blij mee. 

Uiteraard moesten er zonnebloemen op mijn verjaardag worden gehaald. En dat voor maar 3 euro op de markt.

Zaterdagavond vierde ik mijn verjaardag voor vrienden. Ik had mijn verjaardag voor het laatst met een feestje gevierd toen ik 18 was (!). Nu heb ik het gecombineerd met een housewarming en ik kan volgens mij wel zeggen dat het een geslaagd feestje was! Zondag kwam de hele (schoon)familie langs, want mijn vriend en ik vierden tegelijk onze verjaardag. Ook mijn ouders en broertje kwamen over uit Drenthe, wat erg gezellig was.

Afgelopen maandag kwam ik op kantoor en mijn collega’s hadden het boven mijn bureau versierd. Leuk!

Gisteravond voelde ik mezelf een beetje bleh. Het zal vast wel iets te maken hebben met scriptiestress. Daarom pakte ik dit boek erbij (dat ik van mijn collega’s heb gekregen) en ging lui op de bank zitten.

Vandaag en morgen werk ik weer keihard aan mijn scriptie en morgen ga ik naar Soldaat van Oranje! Ik heb er zin in!

2 Comments
 • evelien
  Posted at 07:30h, 07 September Reply

  Wat een leuke week en nog gefeliciteerd met je verjaardag! Is altijd leuk om dat te vieren.
  En wat gaaf dat je naar soldaat van oranje gaat, veel plezier!
  Liefs,
  Evelien

 • Simone
  Posted at 08:02h, 07 September Reply

  Wat een heerlijke foto’s. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, volgens mij is je nieuwe tas prachtig. Ik vind de foto met zonnebloemen ook echt super leuk!

Post A Comment

CommentLuv badge