Blogdagboekje week 34/35: sunset surfen, Oranjerock en eindassessment

Eindelijk maak ik even tijd om te bloggen. Afstuderen kost namelijk stiekem best veel tijd. Ik maak de laatste tijd gelukkig wel veel leuke dingen mee, dus er moeten weer blogdagboekjes geschreven worden. Vind ik dan. Want het is fijn om overzichtjes te maken met de leuke momentjes van een week. Afgelopen week heb ik gesurft tijdens zonsondergang, haalde ik mijn eindassessment en danste ik op Oranjerock. Oh, én ik ben bijna jarig (zaterdag!). Feest!

Vorige week begon ik mijn week met een fijne surfsessie in de avond. Het was een perfecte avond en ik helemaal stoked uit het water kwam. Ik merk eindelijk vooruitgang! Wel een beetje jammer dat het seizoen ten einde loopt en ik (nog) geen winterpak heb.

Dinsdag kwam de buurvrouw aanzetten met een wel heel leuk pakket voor mij. Ik heb namelijk een samenwerking met dit bedrijf! Om deze producten te testen, duik ik binnenkort met mijn oma de keuken in. To be continued. 

Dinsdagavond was er ook een brocante markt in het dorp. Het is dat ik nu nog van een studentenbudget leef… Anders had ik mijn portemonnee gepakt en helemaal los gegaan.

Ook moest er uiteraard nog even een surfcheck worden gedaan, maar ik vond het de moeite niet meer. Ik ben toen naar huis gegaan en heb een zoetsappige Nicholas Sparks film gekeken (Love & Honor). Soms moet je gewoon zo’n zwijmelfilm kijken hè.

Donderdag ging ik met collega’s uiteten in Leiden bij het Pakhuis. Het Pakhuis is een aanrader! Betaalbaar en prima eten. Ik vind de spareribs en de cheesecake daar vreselijk lekker, dus dat neem ik bijna altijd.

Op weg naar werk zag ik dit jurkje hangen bij de VILA. Ik denk dat ik hem vandaag maar even ga passen… Wie weet is het wel een leuk verjaardagsjurkje!

Mijn vriend was vorige week donderdag jarig en ik had twee tickets voor Soldaat van Oranje voor hem gekocht! Ik maakte deze poster om het cadeau wat op te leuken. Zijn jullie wel eens naar Soldaat van Oranje geweest? Dit wordt mijn tweede keer!

Zaterdag ging ik lunchen bij een vriendin. Ze had zich uitgesloofd in de keuken en we hebben ervan gesmuld!

Daarna ging ik door naar Oranjerock. Oranjerock is het afsluitende festival van de feestweek in mijn dorp en altijd erg gezellig! Je komt altijd iedereen (ik bedoel dan ook echt iedereen) tegen. Deze editie traden onder andere Miss Montréal (die heb ik gemist) en De Staat op.

Zondag was een lekker zonnig relax dagje. Meer valt er niet over te zeggen 🙂

Afgelopen maandag had ik een spannende middag. Ik had namelijk mijn eindassessment! Deze moest ik eigenlijk in november pas doen (na het inleveren van mijn scriptie), maar ik wil natuurlijk zo snel mogelijk afgestudeerd zijn. Gelukkig heb ik het dik gehaald met een 7,5!

De uitslag moest natuurlijk gevierd worden met een ijsje op strand!

Hoe was jouw week? En hebben jullie mijn blogdagboekjes gemist?

5 Comments
 • Simone
  Posted at 08:35h, 30 August Reply

  Gefeliciteerd met het behalen van je assessment! Super! Ik vind het Vila jurkje heeeel mooi! Heb hem stiekem ook op mijn wishlist gezet.

  • Laura
   Posted at 13:39h, 30 August Reply

   Thanks! Haha, ik vind hem ook echt heel gaaf. Ben benieuwd hoe de staat!

 • Joyce - Lemonylifenl
  Posted at 09:05h, 30 August Reply

  Gefeliciteerd met het halen van je assesment! Ik vind je jurkje echt geweldig!

  • Laura
   Posted at 13:39h, 30 August Reply

   Dank je! 😀

 • Hester
  Posted at 10:50h, 01 September Reply

  Gefeliciteerd! En ik vind je blogdagboekjes wel weer leuk ja!

Post A Comment

CommentLuv badge