Eindelijk: de inrichting van mijn nieuwe huisje!

Toen ik na een week Frankrijk weer mijn huis instapte en rondkeek, was ik gelukkig. En tevreden. Niet alleen omdat ik dolgelukkig was na zo’n fijne eerste week vakantie en dat ik over twee dagen weer op vakantie zou gaan,. Nee, ook omdat ik tevreden was met hoe mijn woning zich vorm begint te geven. Het wordt echt een thuis. Een plek waar ik lekker neer kan ploffen na een lange dag op werk. En een plek waar ik hele zaterdagen kan rommelen, zonder mezelf te vervelen. Deze perfectionist is nooit tevreden (bijna wilde ik deze foto’s niet laten zien omdat het bed niet strak opgemaakt is) en daarom heeft het lang geduurd voordat ik jullie sneak peaks wilde laten zien. Maar… het is zover! Ik heb gewoon foto’s gemaakt, ze proberen te bewerken (het licht was die dag niet zo best) en gewoon online gegooid.

Ik heb bij de meeste foto’s de productinformatie gezet, want dat is altijd handig. En mijn surfboard staat hier niet altijd hoor, ik ben gewoon te lui om hem naar de surfclub te brengen ;-). Mijn keuken, badkamer en hal (waar mijn kledingkast staat), waren een beetje rommelig. Die staan dus niet op de foto, maar bestaan wel!

Bank: Ikea | Kussens: Xenos & Kwantum | Poster&lijst: Desenio | Mand + dienblad: Kwantum | Wit tafeltje: gekregen | Krukje: Ikea | Plant: Intratuin | Vloerkleed : Sostrene Grene

Monstera: Dille & Kamille | Klimop: Ikea | Postbak: gekregen | Typemachine: tweedehands | Kast: Ikea

Tafelpoten: Ikea | Tafelblad: zelfgemaakt | Stoelen: Ikea | Bankje: Ikea | Bos bloemen: Corendon als excuses ;-).

Hangplanten: Intratuin | Schelpenslinger: zelfgemaakt | Poster: Sissy Boy

Nou, wat vinden jullie ervan? 🙂

22 Comments
 • Karlijn
  Posted at 09:09h, 20 August Reply

  Ik snap dat je tevreden bent, want je inrichting is echt super mooi! De combinatie tussen strak en wit met dingen als planten (vooral die hangplanten zijn leuk, ik heb helaas zelf geen plek om een hangplant goed op te hangen) en posters is heel leuk gedaan.

 • Madelon
  Posted at 09:12h, 20 August Reply

  Wauw wat mooi! Heel tof hoe je van alles een mooi en rustig geheel hebt gemaakt. En heb je het tafelblad zelf gemaakt?

  • laurahelene
   Posted at 09:35h, 20 August Reply

   Ah thanks! 🙂 Ja ik heb (met hulp van mijn vriend) het tafelblad gemaakt!

 • Maartje
  Posted at 09:27h, 20 August Reply

  Je huisje ziet er echt zo heerlijk uit! Zo licht en rustig! Ik kan me voorstellen dat je hier helemaal tot rust kunt komen.

 • Rianne
  Posted at 10:21h, 20 August Reply

  Oh wauw!! Erg mooi ingericht! Ook leuk dat hoekje met je kapstok boven de kast!

 • Sammie
  Posted at 10:47h, 20 August Reply

  Erg mooi ingericht! Vind het aantal planten ook zo mooi, kan me voorstellen dat je blij word als je daar thuis komt 🙂

 • Debbie
  Posted at 11:56h, 20 August Reply

  Leuk huisje zeg! Vooral voor het (deels) in een souterrain wonen, heb je heel veel licht! Zit om de hoek dan de keuken en de badkamer? Sorry nieuwsgierig aagje 🙂

  • laurahelene
   Posted at 14:06h, 20 August Reply

   Haha, ja die zitten daar. Die waren niet zo foto-waardig :). Ik heb ook nog een klein halletje met mijn kledingkast.

 • Aat
  Posted at 12:48h, 20 August Reply

  Wat een leuke foto s Laura.ja je hebt het erg gezellig.

 • Eline
  Posted at 13:47h, 20 August Reply

  Super leuk ingericht Laura! Vooral de tafel met het bankje vind ik echt heel leuk gedaan!

 • Iris
  Posted at 15:20h, 20 August Reply

  Wat heb je het superleuk ingericht! Die surfplank ook er zo bij, love it!

 • Marlous
  Posted at 16:58h, 20 August Reply

  Leuk joh! Lijkt me heerlijk om een echt huisje te hebben met alles voor jezelf. Ik vind je surfplank juist wel geinig haha, m’n vriend wil een nieuwe plank kopen en als ie nou voor een leuke gekleurde fishtail gaat mag ie van mij ook gewoon in huis staan haha

 • Florence
  Posted at 18:41h, 20 August Reply

  Super mooi ingericht! Ik wil mijn woning later ook zo wit mogelijk met heel veel plantjes 🙂

 • Joyce - Lemonylifenl
  Posted at 19:33h, 20 August Reply

  Het ziet er erg mooi uit! Ik vind vooral je eethoekje erg tof!

 • Nicole
  Posted at 20:05h, 20 August Reply

  Jeeeej, eindelijk! Wat een onwijs leuk en fijn plekje heb je daar. Ik vind vooral die witte, stenen muur heel tof. Liefs, Nicole

 • Evelyn
  Posted at 01:50h, 21 August Reply

  Wauw, je huisje is zo leuk! Mooi clean. En vet dat je je eigen surfboard hebt!

 • Home by Peet
  Posted at 09:37h, 21 August Reply

  Wauwie wat een heerlijk licht en rustgevend plekje! Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent!

 • Silke
  Posted at 14:10h, 21 August Reply

  Waaauw, je hebt zo’n enorm goeie smaak! Super leuk om te zien dit, ik wou dat ik alles kon kopiPeren en hier dan plakken, haha. Het ziet er echt heel leuk uit. Vooral van je tafel/bank/stoelen ben ik zware fan. liefs!

 • Jorinde
  Posted at 15:42h, 22 August Reply

  Wooow, wat mooi! Je hebt er echt iets heel tofs van gemaakt!

 • Chanine
  Posted at 11:45h, 25 August Reply

  Wat een leuk huisje 🙂

 • annouska
  Posted at 09:08h, 31 August Reply

  Wauw wat heb je de ruimte een ontzettend toffe sfeer gegeven. Ja ik word hier helemaal vrolijk van

 • Saskia
  Posted at 16:28h, 03 September Reply

  Ziet er erg leuk uit!<3

Post A Comment

CommentLuv badge