Kletspraatje: He, hallo, hoi

Het nummer van de Beach Boys – Surfin’ U.S.A. komt uit mijn speakers en het het zonnetje schijnt buiten. Het ruikt hier naar zonnebrand en overal in mijn huis ligt zand. Het is de eerste dag van mijn vakantie. Ik heb drie weken vrij genomen; ik was er namelijk aan toe. Het afstuderen/stagelopen/werken tegelijk is eigenlijk best vermoeiend. Dat is ook de reden waarom mijn blog eigenlijk een beetje plat ligt. Het werd een beetje een verplichting. Maar, nu heb ik tijd om op te laden en vooral om leuke dingen te doen! En het is uiteraard ook tijd voor een kletspraatje op mijn blog.

Afstuderen

Mijn leven draait op dit moment om afstuderen, afstuderen en nog meer afstuderen. Aangezien ik bijna een jaar eerder afstudeer dan mijn jaargenootjes (althans, dat is de bedoeling), is het hard aanpoten. Eind augustus heb ik al mijn eindassessment en 3 oktober is de deadline van mijn scriptie. Er moet nog genoeg gebeuren, maar hopelijk gaat het goed komen. Het dringt eigenlijk nog niet echt tot mij door dat ik nu met de laatste loodjes bezig ben, omdat ik er zo druk mee bezig ben de laatste tijd. Hopelijk zakt het zodra ik het verlossende bericht te horen krijg!

Mijn huisje

Mijn woning is nu echt bijna klaar om gefotografeerd te worden. Ik weet dat ik het al honderd keer beloofd hebt, maar echt. Echt. De perfectionist in mij wilde eerst alle meubels verzameld hebben en alle frutsels op de juiste plek hebben staan, maar als het goed is kunnen jullie komende week een binnenkijker verwachten!

Gewoon twee keer op vakantie

Tijdens het schrijven van dit blogje (waar ik serieus inmiddels al drie dagen over doe), is er een extra vakantie bij gekomen. Ik vertrek namelijk morgen richting het Brunotti Beachcamp. Lekker onverwacht en last minute, maar zo fijn! Ik was, zoals in mijn zomer bucketlist stond, van plan om keihard te oefenen met surfen dit jaar. En dat gaat (hopelijk) lukken in de Atlantische Oceaan! Als we thuiskomen, hebben we welgeteld 2 dagen om alles te wassen en weer in te pakken. We vertrekken namelijk daarna gelijk naar Madeira – Portugal. Yes!

Oké vooruit. Nu stop ik met het schrijven van dit bij-kletspraatje. Ik heb namelijk zin om nog wat andere blogjes te tikken en in te plannen. Ja, echt. Dus au revoir peoples!

No Comments

Post A Comment

CommentLuv badge