Zomer bucketlist 2017 + nieuwe bikini

‘Heb je al weer een nieuwe bikini, Lau?’. Euhm, ja jongens en meisjes. Bikini’s heb je nooit genoeg toch? Zeker niet als je de mijn zomerplannen bekijkt. Deze zomer heb ik niet een echte zomervakantie. Ik blijf namelijk fulltime stage lopen en werken, omdat ik dan eerder klaar ben met mijn studie. Heftig, maar ik heb het er voor over! Gelukkig heb ik wel twee weken vrij genomen. En uiteraard alsnog een zomer bucketlist opgesteld voor deze zomer!

Mijn huisje afmaken

Langzaam maar zeker begint mijn huisje ‘af’ te worden. Mijn vriend en ik hebben met Pinksteren een lange 6-persoonstafel gemaakt van steigerhout (de DIY komt binnenkort online!) en ik weet wat voor kleur ik op de muur (en een kastje) wil om de ruimte iets minder ‘wit’ te maken. Al mijn meubels zijn namelijk al wit… Oeps! Dus er is nog genoeg werk aan de winkel komende zomer!

Elke week een zonsondergang bekijken

Op mijn letterbord staat de quote ‘never go to long without watching a sunset’. En eerlijk? Ik te weinig de zon in de zee zien zakken de afgelopen tijd. Vorige week ben ik weer lange avonden op strand geweest en ik vind het heerlijk om dat gouden uurtje mee te maken.

Naar Madeira

Mijn vriend en ik gaan deze zomer Madeira ontdekken. Het Hawaï van Europa. Waar je geweldig kunt hiken naar de watervallen en de stadjes gezellig blijken te zijn. Ik heb nu al zin om mijn bikini van LASCANA in te pakken in mijn koffer! Deze bustierbikini heb ik afgelopen week uitgepropeerd tijdens het suppen en hij bleef prima zitten.

Weer beginnen met zwemmen

Heel slecht, ik heb al een hele tijd niet meer gezwommen. Het komt er maar gewoon niet van. Ik heb alle spullen (badpak, zwembril, etc.) gewoon klaar liggen. Daarom stel ik mezelf nu als doel op dat ik deze zomer eens in de week ga zwemmen. Laat die conditie maar weer komen!

Elke week een foto maken met mijn polaroid camera

Mijn polaroid camera gebruik ik echt te weinig. Daarom sleep ik hem vanaf nu mee naar leuke dingen om alles vast te leggen! Ik heb inmiddels ook een mini-fotoboek gekocht bij de HEMA voor polaroids, dus ik kan ze gelijk veilig opbergen.

Mijn scriptie afmaken

Ha, dat moet ook gebeuren ja. Eind deze zomer moet mijn scriptie af zijn. Ik moet volgende week mijn verslag (wat ik tot nu toe heb) presenteren en dan krijg ik een go of no-go voor het afstuderen. Fingers crossed dus!

Verder oefenen met surfen

Nu het water weer warmer is en deze koukleum weer in haar zomerpak het water in kan, hoop ik dat er genoeg zomeravonden en weekenden zijn waarop ik kan oefenen met surfen!

Dit is mijn bucketlist voor de zomer. Ik heb genoeg te doen naast mijn fulltime stage! Ik ben nu erg benieuwd naar wat er op jullie bucketlist staat! Leave it in the comments. 

6 Comments
 • Evelien Slingerland
  Posted at 07:48h, 27 June Reply

  Heel tof je nieuwe bikini! Love it.
  En wat leuk dat jullie je huisje gaan aankleden, leuke dingetjes staan er op je bucketlist!

  Liefs,
  Evelien

 • Malou | Blonde Blossom
  Posted at 09:10h, 27 June Reply

  Wat is je bikini mooi! Superleuk dat jullie naar Madeira gaan, en die tafel klinkt echt geweldig. Ben heel benieuwd naar de DIY! Succes ook met het afmaken van je scriptie. Malou x

 • Danique
  Posted at 11:13h, 27 June Reply

  Wat een leuke bikini! Dat wordt vast een heerlijke zomer!

 • Roos | Soitsrose
  Posted at 12:53h, 27 June Reply

  Wat tof zeg dat je surft!

 • Madelon
  Posted at 14:28h, 02 July Reply

  Leuke bikini! En wat een mooie foto’s van de zonsondergang!

 • Marlous
  Posted at 10:25h, 15 July Reply

  Haha leuk, ik herken wel wat dingen. Ik wil ook weer meer gaan zwemmen (heb niet voor niets zo’n duur badpak aangeschaft), al is het maar om wat spierkracht in m’n armen terug te krijgen zodat ik beter kan peddelen :p Daarnaast twijfel ik nog om m’n polaroid mee te nemen op vakantie, maar ik denk dat ik het gewoon ga doen. Ik wil ook meer foto’s!

Post A Comment

CommentLuv badge