Review: wereldkaart op hout

Bij een nieuw huis, horen nieuwe accessoires. Ain’t I right? Vorige week liet ik jullie al mijn rommelmarkt vondst zien. En vandaag review ik graag weer eens een product (dat is namelijk te lang geleden). Namelijk een wereldkaart op hout. Ik heb nog geen plek gevonden om hem op te hangen of neer te zetten, maar ik denk dat dat wel goed komt als mijn Billy boekenkast er is…

In samenwerking met wereldkaarten.nl mocht ik een wereldkaart uitzoeken. In eerste instantie dacht ik dat het om posters ging, maar ze bleken dus (te) veel keus te hebben. Wereldkaarten op canvas, wereldkaarten op plexiglas én dus wereldkaarten op hout. En zelfs daar zat (te) veel keuze in. Ik heb daarom mijn vriend de keuze laten maken, aangezien ik keuzestress kreeg.

Hij koos voor de wereldkaart op planken, genaamd ‘doorsnede papier’. Het lijkt niet op papier hoor in het echt. Het formaat is 60 x 40 en hij kostte €62,95. Nadat we op ‘bestellen’ hadden geklikt, wilde ik de wereldkaart eigenlijk direct hebben. Alleen was de levertijd binnen 5 dagen. Logisch denk ook, aangezien ze het speciaal voor jou moeten maken.

Maar oké, flashforward, hij was er dus die week erna. Ik vond hem echt héél mooi. De planken zie je goed en het ziet er echt vintage en natuurlijk uit. Ik denk dat dit echt een leuke toevoeging is voor in mijn huis!

Hebben jullie ook een wereld- of landkaart in huis?

7 Comments
 • Silke
  Posted at 11:02h, 30 May Reply

  Wooooow, op hout ziet het er echt super cool uit! Ik vind het er ook heel erg leuk staan, hihi. Leuke samenwerking! Liefs 🙂

 • Marjoleine
  Posted at 11:16h, 30 May Reply

  Oh wauw hij is echt heel tof! Staat vast heel mooi in je interieur 😀

 • Danique
  Posted at 11:24h, 30 May Reply

  Heel erg tof!

 • Hester
  Posted at 15:50h, 30 May Reply

  Mooooi! Ook nog enigszins nuttig want als je nu even een momentje niets te doen hebt kun je landen uit je hoofd gaan leren, haha. (Behalve als je topografische kennis veel beter is dan de mijne, dan is het niet nodig gok ik)

 • evelien
  Posted at 20:04h, 30 May Reply

  Hij is heel gaaf! Een echte eyecatcher in je interieur <3
  Liefs,
  Evelien

 • Arjanne
  Posted at 21:06h, 30 May Reply

  wat is dit eluk zeg! Ziet er echt gaaf uit! Zelf heb ik een wereldkaart boven m’n bureau hangen, op m’n prikbord (met natuurlijk overal waar ik heen wil een punaise ingeprikt 🙂

 • Sammie
  Posted at 21:05h, 05 June Reply

  Oh heel gaaf! Mooie print heb je gekozen!

Post A Comment

CommentLuv badge