Mijn tweedehands-vibe is terug

Vroeger hè, toen blogland nog als blogland voelde. Toen samenwerkingen en gesponsorde blogpost nog als bijzonder werden gezien, in plaats van een manier om je succes aan te duiden. Toen ik nog bijna om de dag een blog postte. Toen was ik queen Kringloop. Eens in de maand deed ik een kringlooptour, op zoek naar schatten. Ik ontwierp de ‘Ik-houd-van-meuk tag’, die door heel veel leuke bloggers was overgenomen. En ik ging regelmatig naar de IJhallen. Totdat ik ineens de tweedehands-vibe kwijt was. Ik ging niet meer naar kringlopen, zag niets meer in bijzondere spullen. Het was gewoon op. Tot vorige week. Toen ik EINDELIJK weer eens wat leuks scoorde.

Ik was op een rommelmarktje in het dorp waar ik nu woon en kwam dit gouden spiegelkastje tegen. Die vrouw die achter de kraam stond, zag mijn interesse en zei: ‘Voor twee euro mag je hem meenemen hoor!’. SOLD. Ik vind hem zo leuk staan bij de cactus dus ik vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg. Ik ben nu nog even mini-cactusjes en vetplantjes aan het verzamelen voor erin. Of zouden jullie wat anders erin doen als jullie mij waren?

Ik heb na deze vondst weer helemaal zin om op andere rommelmarkten en in kringlopen te kijken naar nog meer leuke ‘schatten’ voor in mijn huis. 

Heb jij laatst nog wat op een rommelmarkt of bij de kringloop gescoord?

8 Comments
 • Nikki
  Posted at 06:29h, 26 May Reply

  Wow! Die is echt heel mooi! Ik vond laatst een ronde leren Marokkaanse poef waar ik al eeuwen naar zocht. Megablij mee 🙂

 • Natasja
  Posted at 06:52h, 26 May Reply

  Ik koop dus nooit iets tweedehands maar dit is echt vet leuk! Zou er zeker meer bij zetten ook, goed idee.

 • Sara | MevrouwMiauw
  Posted at 10:12h, 26 May Reply

  Whoaaaa dat spiegelkastje is echt ge-wel-dig! Ook met die cactussen. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op je vondst hoor. Ik kocht ook geregeld tweedehands spullen voor in huis. Momenteel is ons appartement “vol” en wil ik er dus niets meer bij kopen. Mochten we gaan verhuizen naar een huis dan ga ik absoluut op tweedehands jacht. Kleding koop ik overigens wel geregeld tweedehands. Ik kan zó blij worden van mooie tweedehands kleding. Goed voor de portemonnee en goed voor de wereld.

 • Anna
  Posted at 10:48h, 26 May Reply

  Heel erg leuk deze! Goed idee, plantjes erin. Ziet er zo gezellig uit, en heerlijk groen. En ik herken die tweedehands ‘verslaving’ die je had zeker! En wat leuk dat dat gevoel nu weer terug is :). Het kan zo genieten zijn, struinen over markten en bijzondere spullen meenemen.

 • Manon
  Posted at 18:05h, 26 May Reply

  Er zijn zoveel leuke dingen die tweedehands zijn. Ik koop eigenlijk vrijwel alles nieuw

 • Roos | Soitsrose
  Posted at 09:57h, 27 May Reply

  Wat tof zeg met die cactusjes er bij in!

 • Lottes Anekdotes
  Posted at 18:40h, 29 May Reply

  Wat mooi!

 • Talitha
  Posted at 11:41h, 20 June Reply

  Ik ben de vibe een beetje verloren toen tweedehands spullen ineens krankzinnig duur werden (vooral in Amsterdam0, dat je er ineens meer voor moest betalen dan als je het nieuw zou kopen! Gewoon omdat het zo hip was, ineens. Daardoor ben ik ook al meer dan een jaar niet meer naar de IJhallen geweest… Ik ga nu enkel nog af en toe naar de Kringloop, maar alsnog heb ik het idee dat alle leuke meuk daar meteen weggesnaaid wordt ofzo, want ik vind het niet meer 🙁

Post A Comment

CommentLuv badge