Blogdagboekje week 19 & 20: nieuw huisje en leuke verrassingen

Een blogdagboekje op donderdag. Kan gewoon. De afgelopen week heb ik namelijk gewoon geen tijd (en zin, oeps) gehad om te bloggen. Nu ik een vrij dagje heb, begint het toch te kriebelen. Dus schrijf ik gewoon even een paar blogjes achter elkaar. De afgelopen twee weken stonden in het teken van wennen in mijn nieuwe huisje en aan het nieuwe ritme. Én ik kreeg een nieuwe telefoon. Ik heb nu heel fijn een iPhone 6s, waar ik weer fijne plaatjes mee kan schieten voor mijn blogdagboekjes.

Ik had een baby-pannenkoekenplant en wat kleding dat ik niet meer draag meegegeven aan een (oud-)huisgenootje voor haar zusje. Als bedankje heeft ze zelf roze koeken gemaakt.

Oké, dit ziet er nog niet zo smakelijk uit als dat het was. Maar dit is pompoensoep in de maak! Kan gewoon in de lente. Ik kookte voor mijn (oud-)huisgenootjes als afscheid, omdat het mijn laatste avond daar was.

Pauze op werk! We gaan dan heerlijk aan de waterrand zitten tijdens de lunchpauze om onze lunch op te eten.

Vrijdag 10 mei was het zover (dit klinkt en voelt echt al lang geleden trouwens), het was tijd om te verhuizen. Ik bereidde dingen voor en later in de middag kwamen wat vrienden helpen om alles over te zetten.

En het paste maar net! De rest van het weekend stond in het teken van inruimen, opruimen en er mijn plekje van maken. Ik heb hierbij zoveel hulp gehad, waar ik nog steeds heel dankbaar voor ben!

En als kers op de taart kreeg ik deze verhuiskaart van mijn collega’s. Iedereen heeft er wat leuks opgeschreven. De kaart is ongeveer 20 cm hoog en kan rechtop blijven staan!

Meet Sushi! De poes van de bovenburen die soms even bij mij komt buurten gezellig!

Afgelopen zaterdag ging ik met mijn vriend naar een rommelmarkt, waar ik iets heel leuks voor €2,- scoorde. Daarna genoten we even van het zonnetje door op een terrasje te zitten met dit. Jumm!

Kijk nou! Poezenvriendinnetje Sushi voelt zich al helemaal thuis.

Ik kwam per toeval deze sandaaltjes tegen. En ze pasten! Ik heb wat bredere voeten, waardoor ik bijna nooit in leren sandaaltjes pas, maar deze van Yokono (een Spaans merk) zitten als gegoten!

In de avond kwam een vriendin gezellig wijntjes doen, om vervolgens te gaan stappen.

Ik kreeg ook deze leuke tas! Ik ben van plan een beetje de beach-vibe in mijn huisje te creëren (zonder Xenos-achtige prullaria). Dus deze tas heeft een prominente plek gekregen aan mijn kapstok.

Zo, dat was even een korte update van mijn leventje. En hoe gaat het met jullie?

2 Comments
  • Hester
    Posted at 19:34h, 27 May Reply

    Oooh haha die kaart! Wat leuk & creatief van je collega’s. En HOE chill is het als je gewoon een poes bij je nieuwe huis krijgt? Als je bovenburen ook regelmatig weg zijn kun je d’r gewoon ‘delen’, te lief haha!

  • Juul Zie
    Posted at 08:57h, 31 May Reply

    Heee, ik vroeg me af hoe het model heet van de yokono sandaaltjes die heb hebt gekocht. Ze zijn echt super leuk!

Post A Comment

CommentLuv badge