Nog even over die vloerkleden

Mijn vloerkleed van Sostrene Grene krijgt uiteraard een groene sticker om mee te gaan naar mijn nieuwe woning. Stiekem gaan al mijn meubels mee, want ik ga ter plekke kijken wat vervangen gaat worden en wat niet. Ik wil eerst even de ruimte ‘aanvoelen’ of er grotere (of juist kleinere) meubels nodig zijn. Maar even terug naar de vloerkleden. Omdat vloerkleden zo leuk zijn, heb ik even mijn ‘knutselspullen’ bij elkaar gepakt en een zogenaamde ‘shopping’ in elkaar geknipt en geplakt.

De woon-/slaapkamer is één grote ruimte, dus ik moet slimme oplossingen zoeken om de verschillende delen van elkaar te scheiden. Ik ga misschien een Kallax kast kopen, om het slaapgedeelte af te schermen. Of ik maak gordijnen… Je hoort het al, hier is nog veel Pinterest-inspiratie-speurwerk nodig. Ik ben dan ook heel intensief mijn ‘Small Bedroom’-Pinterest board aan het bijvullen  Gelukkig heb ik al een vloerkleed om een heel apart zithoekje te maken. Ik hoop dat het leuk gaat staan! Als jullie nou heel toevallig ook op zoek zijn naar een leuk vloerkleed hè? Dan heb ik hier een paar ontzettend leuke bij elkaar verzameld:

Deze vloerkleden komen allemaal uit de webshop van OTTO (met de klok mee):

Oosters vloerkleed in MINTGROEN. Vanaf €89,99

It’s all yellow vloerkleed.  Vanaf €138,99

Perfect voor in de gang/hal. €28,09

Een beetje zoals mijn kleed. Vanaf €119,99

Voor als je nét iets anders zoekt. Vanaf €119,99.

Heb jij een mooi vloerkleed liggen?

2 Comments
 • Aat
  Posted at 08:56h, 03 May Reply

  Spannende dromen worden al gauw werkelijkheid.
  Ik kan ook niet wachten om het te zien en wat je er van gaat maken.
  Weet wel zeker dat het gezellig wordt!

  Oma

 • Resy
  Posted at 19:31h, 03 May Reply

  Vloerkleden geven altijd zo’n warme uitstraling aan een ruimte, heerlijk! Persoonlijk zou ik het gedeelte denk afschermen met een kast. Op deze manier creëer je én een afscheiding voor je slaapgedeelte én tegelijkertijd heb je wat meer opbergruimte welke je op een mooie manier kunt inrichting.

  Ik ben benieuwd wat je er uiteindelijk van maakt!

Post A Comment

CommentLuv badge