Hoi, ik heb een surfboard

Het was de hoogste tijd voor een eigen board. Na vorig jaar (toen ik weer begon met surfen) keihard spijt te hebben gehad dat ik ooit een paar jaar geleden mijn eerste surfboard verkocht had (al had ik die nu echt niet meer mooi gevonden), ging ik op zoek naar een nieuwe. Dankzij een vriendinnetje kwam ik deze surfboard tegen op een tweedehands Facebookpagina voor surfspullen. En toen kon het regelen beginnen. Worden jullie ook altijd zo zenuwachtig als je gaat bieden voor iets dat je heel graag wilt? Ik was niet van mijn laptop weg te slepen, haha.

Gelukkig was ik er heel snel bij en kon ik hem de volgende dag al ophalen! Het is een Torq funboard 7’2. Ik had hier vorig jaar al eens eerder op gesurft en het was een match. Perfect voor mijn niveau, lengte en gewicht. Oké oké, het is niet het kleurtje dat ik wilde (ze hebben ze namelijk ook in mintgroen…), maar dit is voor nu perfect. Later komt die mintgroene board wel. Pinky promise to myself.

5 Comments
 • Silke
  Posted at 14:02h, 29 April Reply

  Je ziet er super stoer uit met je surfboard! Zo’n toffe aankoop 😀 Ik wil het zelf ook eens proberen, want meer dan wat peddelen op sportdag heb ik nog niet gedaan. Liefs!

  • laurahelene
   Posted at 08:30h, 30 April Reply

   Jaaaa dat moet je zeker een keertje doen!

 • Hester
  Posted at 20:58h, 29 April Reply

  Ahh how nice! Dat is wel echt een van de leukere dingen om te kopen, zoiets waar je echt blij mee bent. Lekker niet-standaard ook.

  • laurahelene
   Posted at 08:31h, 30 April Reply

   Ja ik ben er echt gigantisch blij mee. Gisteren voor de tweede keer uitgeprobeerd en ik wil nu alleen maar het water induiken!

 • Resy
  Posted at 19:33h, 03 May Reply

  Wat gaaf dat je je eigen surfplank hebt gekocht! Toch altijd leuk om zoiets echt voor jezelf te hebben

Post A Comment

CommentLuv badge