De perfecte surfbikini + zomervakantie geboekt!

Vorig jaar heeft mijn vriend me, na jaren bang zijn voor de golven, weer op een surfplank gezet. Sindsdien ben ik stoked. Langzaam ben ik dan ook alle spullen weer aan het verzamelen (en ondertussen baal ik dat surfboards zo duur zijn en ik de mijne een paar jaar geleden verkocht heb). Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een zomerpak van Billabong en een springsuit van O’Neill. Helaas heb ik nog geen winterpak, dus moet ik wachten tot het zeewater warm genoeg is. Gelukkig is de zomervakantie ook al geboekt: we gaan naar Madeira (waar er dus ook wat surfspots schijnen te zijn!).

Bikini van Seafolly

Bij de Bijenkorf mocht ik een bikini uitzoeken en toevallig kwam ik daar de perfecte surfbikini-top tegen van Seafolly. Normaal blijft een bikini niet goed zitten in zee of zelfs niet onder mijn pak, maar dit moet goed komen. Hopelijk kan ik het zo snel mogelijk uitproberen! Ik moet nog wel even op zoek naar een perfect-goed-zittend zwart broekje, dus als jullie nog tips hebben?

Vakantie naar Madeira

Een paar weken geleden hebben mijn vriend en ik spontaan onze zomervakantie geboekt! AAH! (Ik vind een vakantie boeken altijd zo spannend he…) We hebben veel afleveringen van 3 op reis gekeken en kwamen uit bij Madeira. Een ‘bejaardenlocatie’ die steeds meer ontdekt wordt door jongeren en backpackers. Het Hawaï van Europa. Het bloemeneiland. Watervallen, surfspots… KLINKT GOED HÈ!

Heb jij al zomervakantie-plannen?

11 Comments
 • Malou | Blonde Blossom
  Posted at 07:57h, 04 April Reply

  O wat tof Madeira! Dat moet ik ook nog maar eens aan mijn vriendje zeggen.. En wat een gave bikinitop ook! Malou x

 • evelien
  Posted at 08:00h, 04 April Reply

  Wat een gave bestemming hebben jullie voor de zomervakantie! Zo tof.
  Heerlijk om op te verheugen.
  En wat een mooie bikini, denk inderdaad een goede voor het surfen, surfen lijkt mij heel erg leuk mar zeker spannend.

  Liefs,
  Evelien

 • Arjanne
  Posted at 10:02h, 04 April Reply

  Ahh je bikini is echt superleuk! Ik kan me voorstellen dat een normale bikini niet echt handigg is bij het surfen. Zelf ga ik deze zomer waarschijnlijk op surfkamp, zo veel zin in! Misschien moet ik dan ook maar eens naar zo’n soort bikini kijken. Alvast heel veel plezier op vakantie! (Ookal duurt het waarschijnlijk nog wel een tijdje 🙂

 • Roos
  Posted at 10:35h, 04 April Reply

  Wat een súper leuke bikini is dat! Alvast veel plezier met de voorpret voor je vakantie 🙂

 • Silke
  Posted at 13:15h, 04 April Reply

  Leuk als je al een beetje weet waar je deze zomer naartoe gaat hé! Wij gaan deze zomer naar Montenegro en ik kijk er al enorm naar uit. Je bikini gaat sowieso ‘n goeie zijn, en zoniet, dan heb je een prachtig bovenstukje, haha! Dat patroontje is zo leuk. Liefs! & succes met al je voorbereidingen.

 • Irene
  Posted at 17:35h, 04 April Reply

  Mooie top! ik ga ook nog op zoek naar een mooie bikini voor de zomer. Heb wel geen vakantieplannen maar een bikini kan je ook aan in je eigen tuin hé 🙂
  Supertof dat je al weet waar je naar kan uitkijken! Ik wist niet dat Madeira een oma-eiland was. Haha :p Heb er al foto’s van gezien en het ziet er heel mooi uit. Geniet van de voorpret! 🙂

 • Manon
  Posted at 18:44h, 04 April Reply

  Leuke bikini en Madeira is heel erg mooi

 • Sonja
  Posted at 09:26h, 05 April Reply

  Oohh wauw wat klinkt dat heerlijk! Ik had geen idee dat Madeira zo’n hippe bestemming was maar het klinkt fantastisch! En je bikini is ook al erg mooi: dat moet wel een mooie vakantie worden!;) Liefs!

 • Stephanie
  Posted at 11:19h, 05 April Reply

  wat een leuke bikinitop! gaaf printje
  en madeira klinkt ook ontzettend gaaf 😀

 • annouska
  Posted at 14:43h, 10 April Reply

  Oeh die ziet er zo gaaf uit! Ik wil ook deze zomer weer gaan surfen!

 • Evelyn
  Posted at 19:32h, 20 April Reply

  Ojaa Madeira is zo fijn, heerlijke spot. Ga je er ook surfen? En wauwww bikini van Seafolly is nice!

Post A Comment

CommentLuv badge