De Creative Life beurs

Nog nooit ben ik op een event of beurs geweest waar de mensen zo aardig, gezellig en oprecht waren. Het sfeertje dat op de Creative Life beurs in de Werkspoorkathedraal (Utrecht) hing, was in één woord: inspirerend. Er waren meer dan 120 shops, 50 workshops en een bomvol programma. Die €12,50 entree ging wel waargemaakt worden…

Bij aankomst verwonderde ik mezelf eerst over de locatie. Het licht was perfect en de ruimte was ook echt heel mooi. Ze konden geen betere locatie bedenken! Na een kopje thee uit een kever, struinden we ongeveer tot 3 uur over de beurs heen. In een gekke bui liet ik eerst mijn Midori Traveler’s Notebook graveren bij Uncover Lab. Ze namen goed de tijd voor het ontwerp en kwamen zelf met het idee om mijn ‘logo’ toe te voegen. Na deze activiteit kon mij dag al niet meer stuk. Zelfs niet toen ik het eerste gangpad had doorgelopen en al overvloeide van alle inspiratie. Ik had nog heel wat shops langs te gaan…

Voor de lunch deden we mee met de workshop ‘Maak je eigen mini bottle garden’ van Het Groenlab. We konden gewoon aanschuiven en werden goed geholpen, want een plantje in een flesje stoppen is een hoop gefriemel!

Mijn tante kocht een leren schort voor mijn oom, met zijn eigen naamplaatje erop. Zo stoer! Mijn nicht kocht, na lang twijfelen,  een weefgetouw bij Allerwarmst. Stiekem wil ik er nu ook één (zeker nu ze allemaal update foto’s stuurt). Ik kon het niet laten om bij de stand van KijkKalligrafie een pen te kopen om alvast mee te oefenen (al merk ik wel dat ik écht een workshop nodig heb, want wat is het lastig!).

We waren er alle vier uit: het was een onwijs leuke en goed georganiseerde beurs. Zelfs op de derde dag. Volgend jaar gaan we weer. Vermoeid maar voldaan konden we weer richting Leiden rijden.


9 Comments
 • Marieke | Bluebell Forest
  Posted at 08:14h, 28 March Reply

  ahhh wat leuk! Waar was het? Ziet er echt prachtig uit

  • laurahelene
   Posted at 19:18h, 28 March Reply

   Het was in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! Echt een unieke en mooie locatie!

 • Kelly
  Posted at 10:41h, 28 March Reply

  Wat een leuk artikel om te lezen! Ik ben erg ook geweest en het was inderdaad super gezellig!

 • Femke
  Posted at 13:08h, 28 March Reply

  Jaa, was leuke hè! Ik was ook helemaal geïnspireerd :).

 • Marlous
  Posted at 15:36h, 28 March Reply

  Jaa ik vond het ook zooo leuk! Jammer dat het pas over een jaar weer is, halfjaar was ook prima geweest wat mij betreft 😉

  • laurahelene
   Posted at 19:19h, 28 March Reply

   Ja he! Weet jij of er meer van dit soort evenement zijn in Nederland (of België).

 • Manon
  Posted at 16:40h, 28 March Reply

  Het ziet er heel erg gezellig uit daar !

 • Annouska
  Posted at 20:18h, 28 March Reply

  Wauw, ik had nog nooit van deze beurs gehoord. Maar het klinkt echt als een hele toffe beurs en ik heb hem meteen even opgeslagen in mijn notities.

 • Karin
  Posted at 15:44h, 11 April Reply

  Ah, zo leuk dat je bent geweest! Ik wilde eigenlijk ook gaan, maar ik kon niemand vinden die mee wilde en het is echt niks voor mijn vriend… Maar ik ben wel erg geïnteresseerd in een workshop zeefdrukken of letterpress, en het lijkt me leuk om daar gewoon een hele dag aan te besteden dan alleen op een beurs.

  Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar dat weefgetouw! Kost het niet heel erg veel tijd om daar iets mee te maken?

Post A Comment

CommentLuv badge