Blogdagboekje week 12: Een mijlpaal, Disney en de Creative Life beurs!

Nu ik fulltime ‘werk’, moet ik mijn bloguurtjes inplannen in de vroege ochtenduren of in de avonduren. Nou ja, ik moet niks natuurlijk. Maar voor mij is de ultieme ontspanning het rammen op mijn toetsenbord. Ik heb al een paar keer het blogdagboekje overgeslagen, omdat ik in sommige weken bijna geen foto’s maak. Gelukkig heb ik deze week genoeg leuke dingen vastgelegd voor een blogdagboekje!


Vorig weekend had ik een chill weekend bij mijn vriend thuis. We borrelden zaterdag met wat vrienden, hadden een fijne zondag en zondagavond stookte hij een vuurtje voor me waar ik voor kon zitten.

Dit horloge van Daniël Wellington had ik al een paar dagen klaarliggen, maar ik mocht er nog geen foto’s van maken tot de lancering! Normaal zou ik nooit zo’n horloge kopen (en al helemaal niet in rosé goud, normaal ben ik van het zilver), maar ik dacht: doe eens gek! Ik ben er echt heel heel heel blij mee.

Heel soms ben ik actief op InstaStories. Heel soms hoor, ik vergeet het namelijk meestal altijd. Dit was woensdagochtend, toen ik wakker werd met mooie strepen zonlicht in mijn kamer.

Confetti, taart, slingers, FEEST! Ik heb de 600 volgers op Bloglovin’ gehaald. Ook al probeer ik niet al teveel op cijfers te letten, ik word er toch heel blij van.

Ik at bij mijn ouders en dat is altijd een goede reden om samen met mijn broertje naar Disney-films te kijken.

Zaterdag ging ik langs de bloemenman bij mij on de hoek. Omdat ik deze bloemen zo mooi vond, kreeg ik 5 bosjes mee voor 6 euro. Mijn hele kamer is nu een bloemenzee!

Zaterdagavond deed ik mee aan earth hour. Ik zette de lichten uit en ging lekker in bed Netflix kijken, want de volgende dag moest ik (voor een zondag) vroeg op!

Ik ging namelijk samen met mijn tante, nicht en haar schoonzus naar Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. EN HET WAS LEUK. Zo leuk, dat er morgen een apart blogje over online komt.

Deze week ga ik lekker van het weer genieten buiten mijn werkuren en ga ik aan het einde van de week twee (!) dagen op bedrijfsuitje. Leuk en spannend tegelijk!

Hoe is het met jullie?

2 Comments
  • Malou | Blonde Blossom
    Posted at 19:41h, 27 March Reply

    Ah die bloemen! Zo prettyyy, ik word zo blij van al die leuke kraampjes. Ik zag op jouw Instagram Creative Life en ik wil daar nu ook heen! Echt lekker laat weer, haha… Malou x

  • Marieke | Bluebell Forest
    Posted at 08:03h, 29 March Reply

    Wat een prachtige bloemen! Wauw, jaloers hahah. En ik ken het wel van die cijfers hoor… Ik wil er niet op letten, maar het geeft toch echt een kik als je ziet dat je weer richting een mijlpaal gaat 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge