WIN: 2 Sukhi onderzetters in kleur naar keuze!

De lente is deze week echt begonnen, yes! Nu mijn kamer een kleine make-over heeft gehad, begin ik de fleurige accessoires ook weer tevoorschijn te halen. Zaterdag ga ik op de markt op zoek naar dé perfecte bos bloemen voor in huis en binnenkort ga ik op zoek naar nieuwe fleurige kussens. Ook heb ik deze vrolijke onderzetters van Sukhi weer uit de la gehaald. Het leuke is: ik mag er twee weggeven!

Het mooie verhaal van Sukhi

Deze okergele vilten bolletjesonderzetters zijn gemaakt door vakvrouwen in Kathmandu, Nepal. Zij krijgen 2 tot 3 keer meer loon dan het landelijk gemiddelde. Ook zijn de werkomstandigheden beter dan in de rest van Nepal. De kledenmakers wonen namelijk dichtbij de twee ateliers, of ze werken vanuit huis. Zo kan het werk goed gecombineerd worden met het dagelijks leven en kunnen de vrouwen ook goed blijven zorgen voor hun gezin. Ik weet zelfs wie mijn mini bolletjeskleden heeft gemaakt, want je krijgt een kaartje met de naam erop zodat je de maakster (als je wilt) kan bedanken.

Winnen?

Ik mag twee bolletjesonderzetters van Sukhi t.w.v. €60,- weggeven. In een kleur naar keuze! Je kunt via ‘Rafflecopter’ meedoen aan de winactie (een vet handig systeem, btw). De winactie loopt tot 5 april. Ik neem 6 april contact op met de winnaar per e-mail. Laat dus een geldig e-mailadres achter!

a Rafflecopter giveaway

Wat vind jij van de onderzetters?

25 Comments
 • Silke
  Posted at 09:55h, 22 March Reply

  Woooh, wat een mooi kleur! Past echt perfect in onze woonkamer, aangezien we werken met okergeel, hihi. Supermooi verhaal ook, wat lief dat je de verkoopster persoonlijk kan bedanken. Zo’n tof concept 🙂 En ik hou van de bolletjes! Ik doe dus graag mee, haha. Liefs!

 • Anouk Muijsert
  Posted at 10:38h, 22 March Reply

  Ik denk dat ze echt geweldig zijn in het blauw!!! En ook super leuk dat je de vrouw die de onzetters heeft gemaakt kan bedanken!

 • Stephanie
  Posted at 10:46h, 22 March Reply

  wat een gave onderzetters! Ik houd van grappige interieur details, ik wil zeker een gokje wagen!
  roze is mijn lievelingskleur 😉

 • Mirthe
  Posted at 11:09h, 22 March Reply

  Wat een leuke winactie en wat ziet je nieuwe look er trouwens mooi uit! Mocht ik winnen, dan wil ik zeker wel deze vrolijke gele onderzetters toevoegen aan mijn studentenkamertje 🙂

 • Britt
  Posted at 11:31h, 22 March Reply

  Leuk! Ik kies voor okergeel

 • Sanne Ruiter
  Posted at 11:34h, 22 March Reply

  Wat een mooie lente kleur. Deze gele onderzetters zou ik graag winnen, om de zon in huis te halen.

 • Aat
  Posted at 11:44h, 22 March Reply

  Geweldig Laura,ik heb ze al in het echt gezien bij jou ze zijn prachtig
  En wat je kussentjes betreft, lapje stof en naaimachine doet wonderen.
  Lekker bezig toch?

 • Sharon
  Posted at 12:57h, 22 March Reply

  Ik doe mee voor uitzet 2.0, nichtje!!

 • Dinah Strijbis
  Posted at 14:33h, 22 March Reply

  Wat cool zeg, ik vind sukha echt fantastisch en deze onderzetters ook.
  Mijn voorkeur gaat uit naar okergeel, we hebben zojuist de muur van onze huiskamer in deze kleur geverfd 😉

 • Charlotte Groothedde
  Posted at 14:41h, 22 March Reply

  Erg mooi. Ik zou graag een mooie grijstint winnen.

 • Lizanne
  Posted at 15:28h, 22 March Reply

  Super gaaf lau! Ik vind hem bij jou vooral leuk staan bij je (super leuke) theepot! Ik heb sindskort ook een mooie gietijzeren theepot. Ik denk dat hier wel een vrolijk kleurtje bij past. Een voorkeur heb ik niet echt, mag dat ook 😉

 • Linda
  Posted at 16:32h, 22 March Reply

  Ik vind deze kleur echt zó mooi! 🙂

 • Marieke | Bluebell Forest
  Posted at 17:58h, 22 March Reply

  Wat een geweldig toepasselijke én mooie win actie! Afgelopen jaar was ik zelf in Nepal en daar heb ik, helaas, met eigen ogen de vele nare en zware werkomstandigheden gezien… Het feit dat ik als ‘backpacker’ (op dat moment vrijwilliger), maar bovenal westerling, iedere dag langs een sweatshop liep vond ik hartverscheurend. Vooral omdat je op dat moment zelf niets kunt betekenen.

 • Ria vd Oever
  Posted at 21:08h, 22 March Reply

  Ik ga voor dezelfde kleur als jij hebt. Staat heel goed in m’n huis bij de andere oker gele spullen.

 • Cindy de Vries
  Posted at 23:46h, 22 March Reply

  Gave actie! Ze zien er mooi uit en het verhaal waar ze vandaan komen maakt het nog mooier. Geel en/of grijs zou mijn voorkeur hebben. Ik zal dan nier alleen jou bedanken mocht ik winnen, maar ook de geweldige vrouw die het heeft gemaakt 🙂

 • Nikki - Sukhi.nl
  Posted at 11:44h, 23 March Reply

  Super leuk! We zijn super benieuwd we we blij mogen maken met de handgemaakte onderzetters! 🙂

 • Jorick Van Raalten
  Posted at 14:14h, 23 March Reply

  Cool! Het hele verhaal achter Sukhi is geweldig, mooi om te zien dat er nog bedrijven meedenken in 3e wereldlanden! Onze voorkeur heeft beige, aangezien we al een schitterend kleed hebben van Sukhi in die kleuren en we het goed zouden kunnen delen op Instagram 🙂

 • Vanessa Raffaela Sibma
  Posted at 16:42h, 23 March Reply

  Mooi, praktisch en fijn dat de werkomstandigheden + loon beter voor de makers is! Ik doe graag mee.

 • annouska
  Posted at 19:36h, 23 March Reply

  Wat een toffe onderzetters, alleen de kleur past totaal niet bij onze groene inrichting helaas. Dus ik laat de actie graag oor een ander ^^

  • laurahelene
   Posted at 19:45h, 23 March Reply

   Dankje! De winactie is voor een kleur naar keuze, deze gele zijn al voor mij 🙂

 • Merel
  Posted at 21:08h, 23 March Reply

  Ik doe zeker mee! Ik vind de gele heel tof, dus ik denk dat ik voor die zou gaan.

 • Anita Willems
  Posted at 12:01h, 24 March Reply

  Ooh, wat leuk dat ik Sukhi hier op je blog voorbij zie komen! Goed werk wat ze doen, zowel de kleden als de betere omstandigheden voor degene die ze maken. Ik heb een keer met Sukhi mogen samenwerken (blogpost zie hier: https://anitasdagboek.blogspot.nl/2017/01/maatschappelijk-verantwoord.html)

  Ik maak graag kans op ook een paar onderzetters! Paarstinten graag, want dat past bij ons gezin.

 • Merel Saskia
  Posted at 09:56h, 28 March Reply

  Superleuk! Ik doe graag mee & grijs zou ik het leukst vinden!

 • Natasja Smit
  Posted at 20:18h, 28 March Reply

  Wat een mooi verhaal over Suki, en wat super dat er een kaartje bij zit met naam dat je de maakster van de bolletjesonderzetters kan bedanken

 • Eva Jansen
  Posted at 21:26h, 05 April Reply

  Heel mooi, en vooral het verhaal erachter! Ik vind de gele en grijze heel tof!

Post A Comment

CommentLuv badge