Welkom op Laura Hélène!

Het was stil op mijn blog de afgelopen maand. Te stil. Ik was namelijk achter de schermen bezig met grote veranderingen. Een nieuwe naam, een nieuw domein, een nieuw logo, een nieuwe lay-out. Een nieuwe start. Ik denk dat jullie allemaal wel razend benieuwd zijn naar waarom ik gestopt ben met oohlalau en waarom ik al mijn blogpost in zogenaamde dozen heb verpakt en heb verhuisd naar Laura Hélène.nl

Ik was toe aan een nieuwe, frisse start

In 2012 begon ik met bloggen op oohlalau. Kun je het je voorstellen? Ruim 4 jaar heb ik blogposts de lucht in gegooid onder dezelfde blognaam. Ik was oohlalau. Vrienden noemden mij voor de grap oohlalau. Toch kwam ik er een paar maanden geleden achter dat de naam niet meer zo uniek en speciaal was als dat ik had gehoopt, daarom vond ik dit hét moment voor een frisse nieuwe start. En dat voelde goed.

En koos ik voor Laura Hélène.nl

Want zo heet ik. En daar ben ik trots op :-). Ik ben vernoemd naar mijn oma van mijn vaders kant en om eerlijk te zijn vind ik het echt een mooie doopnaam. Dus dat mocht ook best mijn blognaam worden. Ik heb heel erg getwijfeld of ik niet een iets ‘uniekere’ naam zou moeten kiezen, maar omdat ik niet weet welke kant ik met mijn blog uitga de komende jaren, besloot ik het algemeen te houden.

En nu?

Nu ben ik heel hard bezig met alle foutjes fixen, iedereen goed om te leiden naar, het maken van nieuw branding materiaal en het maken van een mediakit (eindelijk)! En ik ben natuurlijk HEEL ERG benieuwd naar jullie eerste reacties, tips en meningen. Oh en kijk eens, dit is mijn logo. Althans de eerste versie ervan:

 

7 Comments
 • Jenny - IkReis
  Posted at 07:56h, 13 March Reply

  Ziet er mooi uit!

  Zelf blog ik al bijna 14 jaar op het zelfde domein. Ik kan niets leuker bedenken 😉

 • Stella
  Posted at 12:55h, 13 March Reply

  I LIKE! Past echt bij je Lau, vind het echt heel mooi en ben benieuwd wat voor blogplannetjes je allemaal nog meer in petto hebt! (: Liefs!

 • ▲ Marjolein
  Posted at 19:54h, 13 March Reply

  Wat super leuk zeg! Mooie domeinnaam, super mooie lay-out en heel mooi logo! Geniet er van, want het is heerlijk om zo’n frisse start te maken! Ik ben benieuwd naar je blogs. <3

  Liefs Marjolein

 • Ria
  Posted at 22:38h, 13 March Reply

  Ik vind het er mooi uit zien. Knap hoor, alles zo regelen dat iedereen bij je nieuwe naam uit komt. Mooie naam ook, idd een naam om trots op te zijn.

 • Marieke | Bluebell Forest
  Posted at 10:53h, 16 March Reply

  Het is zeker een mooie naam! En wat is je lay-out mooi geworden! Hier mag je wel trots op zijn, ik ben benieuwd wat ik de komende tijd van je ga lezen 🙂

 • annouska
  Posted at 13:55h, 20 March Reply

  Welkom terug in blogland. Ik kwam eerst een ander blog berichtje tegen, dus ik moest even goed kijken welke blogger jij was. Maar gelukkig zag ik het meteen aan je foto ^^. Ik vind je layout heel erg tof geworden!

 • Irene
  Posted at 22:32h, 24 March Reply

  Oh wow ik had dit helemaal gemist. Haha. Zag ineens een blognaam die ik niet kende. Verwarring alom. Haha 😀 Wat fijn dat je een nieuwe start maakt. Kan echt super verfrissend zijn hé 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge