Wat een nieuw kleed wel niet kan doen

Als je ook in een studentenkamer woont of hebt gewoond, dan weet je hoe lastig het is om die schaarse vierkante meters als thuis te laten voelen. Al bijna een jaar schuif ik om de zoveel maanden mijn meubels naar een nieuwe plek, maar iedere keer was ik niet tevreden. Klinkt dramatisch, maar het voelde gewoon nog niet als thuis. Niet knus genoeg. Niet af. Totdat…

… ik de nieuwe collectie van Søstrene Grene tegenkwam op Feestboek. Ik denk dat ik niet de enige ben geweest die direct naar de winkel wilde rennen met haar pinpas in aanslag om ALLES te kopen. Gelukkig heb ik mezelf kunnen inhouden toen ik vorige week zondag speciaal naar Den Haag afreisde om hét kleed te halen.

Nadat ik als een idioot met een kleed op mijn schouder met de trein reisde en op de fiets zat (geloof me: dat was mission impossible, maar het lukte), was het tijd om mijn kamer opnieuw in te richten. Ik ben EINDELIJK tevreden. Ik heb nu een apart ‘zithoekje’ dat echt als een inieminie woonkamertje aanvoelt. Ook al is alles wit (er moeten nog gezelligere kussentjes gefixt worden), voelt het heel huiselijk aan. I’m HAPPY.

Wat vinden jullie ervan?

No Comments

Post A Comment

CommentLuv badge