Dit zijn leuke blogs!

Er wordt gezegd dat bloggen dood is. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik lees nog elke dag 10+ blogs. Misschien omdat ik een echt blogmeisje ben en nooit YouTube kijk, maar waarschijnlijk omdat het gewoon fijn is om met een kop thee wat blogjes te lezen. Met deze blogpost wil ik graag bewijzen dat bloggen niet dood is. In tegendeel… Er zijn juist meer leuke blogs dan ooit. Je moet ze wel even vinden…

 

Tussen mars en jupiter

Dit is de blog van de 25-jarige Irene. Irene volgt mijn blog volgens mij ook, want ik kwam haar blog tegen in de reacties! Bij het zien van haar leuke lay-out klikte ik vlug op ‘volgen’ (ja, met een mooie lay-out heb je mij binnen). Ze schrijft vooral persoonlijke blogjes over de dingen die ze meemaakt. Oh en liefde voor alle lettertypes en handlettering die ze gebruikt. Toen ik dit blogje over handlettering las, ben ik zelf naar de winkels gerend voor spullen omdat ik het ook wilde maken.

Around San

De blog van Sandra volg ik al stiekem sinds het begin. Ik was eindelijk niet de enige blogger in het dorpje waar ik vandaan kom!  Sandra heeft een hele gevarieerde blog. Ze schrijft over haar (jaloersmakende) reizen, persoonlijke verhalen en soms ook wat lichtere ‘shoppings’.

Anouck Plume

Volgens mij heb ik de blog van Anouck al eerder uitgelicht op mijn blog, maar het blogje dat ze maandag schreef vond ik zo mooi dat ik haar hele blog gewoon nog een keer deel. Anouck gaat al een tijdje mee in de blogwereld, ze schrijft over de dingen die ze maakt, doet en mooi vindt. Oh en we delen een liefde voor mintgroen!

Lone drifters

Kennen jullie Evelyn (van het voormalige stylespy) nog? Zij is overgestapt naar een nieuwe blog: Lone Drifters. Als iemand over (het beginnen met) surfen schrijft, dan ben ik al gauw om. Evelyn gaat dit jaar op wereldreis en schrijft ook over haar voorbereidingen. Leuk om te volgen!

Weten jullie nog leuke blogs? Of moet ik juist even op jouw blog kijken? Let me know!

15 Comments
 • Tineke
  Posted at 09:32h, 22 February Reply

  Ik volg ze bijna allemaal! En natuurlijk zou ik het leuk vinden als je een kijkje zou nemen op mijn blog.
  Liefs

 • Klaske
  Posted at 09:37h, 22 February Reply

  Altijd leuk om nieuwe blogs te volgen! Sandra en Anouck volgde ik al, maar Evelyn en Irene nog niet. Ik ga snel even een kijkje nemen. 🙂

 • Benthe
  Posted at 09:45h, 22 February Reply

  Wat een leuke tips! Ik kende alleen de blog van Sandra, dus ik heb er weer drie nieuwe bij om te volgen ?, bedankt voor het delen!

 • Marsha
  Posted at 14:02h, 22 February Reply

  Ik kon er maar 1 van dit lijstje! Ik ga gelijk even naar de rest kijken! ^^

 • Femke
  Posted at 17:38h, 22 February Reply

  Bloggen is volgens mij ook nog lang niet dood. Ik kijk zelf dan ook nooit vlogs. En bedankt voor de tips, ik kende deze blogs nog niet.

 • Romy
  Posted at 20:56h, 22 February Reply

  Wat onwijs leuk om Irene en Sandra hier terug te zien. Ik vind hun blogs allebei geweldig! De blog van Anouck kende ik nog niet, maar ik ga meteen een kijkje nemen 🙂

 • Irma
  Posted at 21:32h, 22 February Reply

  Nieuwe blogs ontdekken, woehoe!

 • Irene | Tussenmarsenjupiter
  Posted at 22:30h, 22 February Reply

  Ooooh ik vind het zo lief dat je me vermeldt! ♥ ♥ ♥ x duizend

 • moois van me
  Posted at 23:33h, 22 February Reply

  Uiteraard de mijne ! 😀 Al was het maar voor de blogs in mijn zijbalk. Ik heb een af en toe terugkomende rubriek die (blog in de kijker’ heet en dan zet ik ene blog die ik graag lees extra in de aandacht. Ik ga zeker jou tips eens bekijken!

 • Sandra
  Posted at 02:28h, 23 February Reply

  Ahhh Lau, wat onwijs leuk en lief van je dat je mijn blog noemt! Súper leuk! Haha, ook grappig om te lezen dat je mij al vanaf het begin volgt. Dat wist ik niet! Ik volg jou, of nouja OohLaLau bedoel ik daarmee, ook al vanaf het begin. 🙂
  En yay inderdaad, je was eindelijk niet meer de enige blogger in ‘ons’ (haha) dorpje. Al ben ik trouwens laatst toevallig nog twee bloggers tegen gekomen die ook hier vandaan komen! Weet je waar ik nu ineens aan moet denken? Aan die keer dat wij naar de Tinadag gingen, hahaha. :’) Lekker random dit!

 • Sonja
  Posted at 14:58h, 23 February Reply

  Leuk!! Die eerste kende ik nog niet, dus snel eens even bekijken:) Altijd fijn om weer leuke nieuwe blogs te ontdekken, daardoor doe ik dan ook weer echt nieuwe inspiratie op!

 • Arjanne
  Posted at 17:55h, 23 February Reply

  Ahh ik ben het helemaal met je eens, superleuke blogs! alleen Lone Drifters kende ik nog niet maar ik neem zeker een kijkje!

 • Femke
  Posted at 20:31h, 23 February Reply

  Leuk overzicht! Ik lees ook nog elke dag blogs. De blog van Anouck kende ik al, maar de rest nog niet. Ik ga meteen even kijken!

 • Marieke
  Posted at 10:11h, 24 February Reply

  Super leuk, weer wat tips! Alhoewel ik nu wel echt teveel bloggers begin te volgen haha! Het wordt een hele dagtaak, maar wel een super leuke! (oh ja en shameless promoting: ik heb natuurlijk ook een super leuke blog 😉 )

 • Eva
  Posted at 21:50h, 08 March Reply

  Leuke tips inderdaad, volgens mij ken ik ze (bijna) allemaal al 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge