Blogdagboekje week 6: eerste werkweek, Amsterdam en sneeuw!

Voor de goed-oplettende lezer: het blogdagboekje is een dagje eerder! Dit wordt geen vaste verandering, maar enkel vandaag, omdat ik morgen een ander artikel in heb gepland. Afgelopen week had ik mijn eerste volle werkweek op mijn stage, waardoor ik elke avond languit op de bank belandde (want deze studente is niks meer gewend). Ik wandelde door Leiden, ging naar een kantoorborrel, hobbelde zaterdag door Amsterdam en had zaterdagavond een leuk feestje van vrienden.

IMG_7929Maandag kon ik er direct tegenaan! De eerste volle week op mijn stage als Campus Marketeer bij Qompas.

IMG_7920Om daarna direct op de bank neer te ploffen met een nieuwe aflevering van The 100.

IMG_7927Dinsdag avond maakte ik even een ommetje door het centrum van Leiden, dwars door alle steegjes. Heerlijk zo’n frisse neus in de avond!

Processed with VSCO with a6 presetVoor Qompas ging ik naar de Utrechtse Carrièredagen om daar cv-checks te geven. Ik mocht eindelijk een keer gekleed alsof ik zo uit Suits kwam stappen. Ik had zelfs een kokerrok aan.

IMG_7945Zaterdagochtend lag er een pak sneeuw in Leiden! Mijn vriend en ik hadden onze zinnen gezet op een dagje Amsterdam, dus we fietsten dwars door de sneeuw naar het station.

IMG_7948Bij Waterstones kwam ik deze fantastische notitieboekjes van Harry Potter tegen. I NEED THIS.

IMG_7954Zaterdagavond had ik een leuk feestje bij vrienden thuis. Deze ‘fans’ (ha-ha) van oohlalau wilden heel graag op mijn blog komen en tadaaaaa ;-). Jullie hebben een ereplekje guys!

Processed with VSCO with a6 presetVandaag was zoals een zondag hoort te zijn. Uitslapen, chillen, bloggen, bij het haardvuur zitten, wandelen en lekker eten.

Deze week ben ik weer aan het werk. Oh en morgen moeten jullie even allemaal de Metro lezen, meer zeg ik niet ;-).

2 Comments
 • Lauriëtte
  Posted at 20:50h, 12 February Reply

  Oeh, dat klinkt spannend! 😉 De Metro kun je ook online inzien toch? Leuke week heb je gehad; maar vast even een omschakeling naar het werkende leven. Succes met je tweede week!

 • Aat
  Posted at 14:26h, 13 February Reply

  Leuk Weekje Lau, wat de metro betreft, geweldig!!!!!!!

  Xxx oma

Post A Comment

CommentLuv badge