Ga toch hardlopen!

‘Ga hardlopen!’ zei mijn moeder toen ik voor de zoveelste keer het stresskipje aan het uithangen was. Het grote voordeel van hardlopen? Je komt tot rust (zoals ik al in deze blogpost vertelde) én je conditie wordt nog beter ook. Je hebt er geen achterlijk duur sportschoolabonnement voor nodig, geen vaste locatie en het enige wat je moet aanschaffen zijn goede schoenen en later goede hardloopkleding. Schoenen heb ik inmiddels (hele mooie paarse, kuch, zie het plaatje). Nu nog de hardloopkleding, want dat heb ik écht nodig voor mijn hardloopfase ;-).

Hardlooptops

Eigenlijk heel slecht, maar ik loop nu nog in mijn katoenen shirt hard. Niet lekker natuurlijk. Echte hardlooptops kunnen zweet 50% sneller afvoeren. In de winter is het beter om met een hardloopjack en een shirt te lopen, maar in het voorjaar vind ik het warm genoeg om in een top te lopen. Ik vind vooral dit roze runningshirt en koraalrode shirt gaaf!

Sport-bh

Ik hoef denk niet meer uit te leggen waarom het hebben van een sport-bh best wel handig kan zijn bij het hardlopen ;-). Wat heb je tegenwoordig mooie sport-bh’s zeg! Vooral die van Roxy vind ik erg mooi. Op dit moment heb ik er één van de HEMA die ook prima is, maar toch lijkt het me handig om er meer dan één te hebben (anders blijft die wasmachine maar overuren draaien).

Hardlooplegging

Toch wel het leukste kledingstuk voor het sporten: de sportlegging. Het ziet er altijd ernstig sportief uit en meestal komt je booty er ook nog perfect in uit (or am I wrong?). Ik volg voor mijn eigen bestwil niet teveel #fitgirls op Instagram, maar als ik soms door een feed heen scroll kan ik helemaal jaloers worden op de mooie sportleggings. Die in het plaatje zijn van links naar rechts van: Roxy, Converse, O’Neill en Adidas. Die van O’Neill is tevens een surflegging, je zou er dus ook gewoon mee het water in kunnen (al ben ik groot voorstander van een gewoon warm surfpak).

Loop jij ook hard? En loop jij ook helemaal warm (padoem-pats) bij het zien van leuke sportkleding?

banner

3 Comments
 • Irene | Tussenmarsenjupiter
  Posted at 09:13h, 31 January Reply

  Ik loop warm bij mooie sportkleren maar ik loop niet hard. Haha :p Vooral die broek van Roxy vind ik super tof! Ik probeerde een paar jaar geleden start to run (toen ik tijdens mijn studie op kot zat) en dat heb ik toch vrij lang volgehouden maar eenmaal weer thuis was het gedaan. En nu vind ik het moeilijk om weer te beginnen. Ik zou graag een loopvriendinnetje vinden eigenlijk. Dat maakt het toch allemaal nog wat leuker 🙂

  • Laura
   Posted at 09:59h, 31 January Reply

   Ik probeer het ook met start to run, haha! Hoop dat ik het lang volhoud… Het zou inderdaad makkelijker zijn met een loopmaatje! Jammer at je niet in de buurt woont ;-).

 • evelien
  Posted at 19:25h, 31 January Reply

  Wat een te leuke sportitems!
  Ik vind geprinte broeken zo leuk voor het sporten!
  Liefs,
  Evelien

Post A Comment

CommentLuv badge