Blogdagboekje week 4: shoppen, The 100 en tentamens

Zien jullie mijn beloning liggen voor tijdens het studeren? Zandkoekjes! De afgelopen weken ben ik zo hard bezig geweest, dat ik heel erg blij ben dat ik aanstaande donderdag het laatste tentamen heb. Al die tentamens en deadlines begin ik nu wel zat te worden. Ik hoop daarom ook kei-hard dat ik alles in één keer gehaald heb. De afgelopen week gebeurde er niet veel bijzonders, ik twijfelde zelfs of ik wel genoeg foto’s had voor een blogdagboekje. Maar, anders is het hier ook zo stil hè.

IMG_7749Maandag ging ik even de stad in om wat sale te shoppen. Ik paste deze broek, maar heb hem toch laten hangen, omdat ik zoiets nooit draag. Misschien toch maar terug gaan? Wat denken jullie? Gelukkig vond ik wel een leuk blauw blouseje in de sale, voor de rest vond ik het een beetje tegenvallen. Of lag dat aan mij? IMG_7765Dinsdag ging ik naar school voor een gesprek met mijn studieloopbaanbegeleider over het afstudeertraject. Wat blijkt: ik mag in april al beginnen met afstuderen! Dat is drie kwart jaar eerder dan gepland. Om dit te vieren maakte ik taco’s met verse guacamole.

IMG_7766

Ik maakte ook weer opnieuw de 16 personalities test en er kwam precies hetzelfde uit als de vorige keer. Dit is echt een accurate persoonlijkheidstest met hele uitgebreide informatie! (Dus niet een test als: ‘welke pizzatopping ben jij?’) Ik heb een persoonlijkheid die maar 1% van de wereldbevolking heeft. Als je hem ook wilt doen, kan dat hier.

IMG_7786

In bed studeren. Omdat het kan.

IMG_7795

Er moest natuurlijk ook pauze gehouden worden. Dat deed ik met mijn serie-verslaving: The 100. Ik ben al bijna door seizoen 3 heen, maar ik las dat binnenkort seizoen 4 begint!

IMG_7757

Donderdag had ik een tentamen in Amsterdam. Een pittig tentamen van 3 uur, dus hopelijk hoef ik hem niet te herkansen.

IMG_7811

 

Dit was ik afgelopen vrijdag. Dan heb je net een tentamen gemaakt en ben je toe aan rust en weekend, mag je weer door voor de volgende deadline.

IMG_7822

Zaterdag was mijn opa jarig en gingen we met de hele familie uiteten, dus ging ik op zoek naar een leuk cadeautje. Ik heb Happy Socks voor hem meegenomen, haha.

Gisteren en vandaag werkte ik vooral aan mijn onderzoeksrapport, waarvan de deadline om 16.00 was. Nu nog één tentamen en dan begin ik vrijdag met mijn stage! Spannend.

 

4 Comments
 • Benthe
  Posted at 22:24h, 30 January Reply

  Ahh, wat een leuk idee om je opa Happy Socks te geven ???? Die ga ik onthouden. En leuk, die persoonlijkheidstest! Ik ga me er ook eens aan wagen. Succes met je laatste tentamen!

  • Laura
   Posted at 10:06h, 31 January Reply

   Wat voor type was je? Ik kwam erachter dat heel veel mede-bloggers ook INFJ of INFP zijn!

 • Sammie
  Posted at 22:39h, 30 January Reply

  Happy Socks zijn altijd een goed idee 😉 wij zijn ook begonnen aan the 100 en ik ben al verslaafd 🙂

  • Laura
   Posted at 10:05h, 31 January Reply

   Haha leuk! Ik heb dus inmiddels seizoen 3 uit (huilen).

Post A Comment

CommentLuv badge