Blogdagboekje week 51&52: Happy 2017!

Allereerst: de beste wensen voor 2017! Ik hoop dat 2017 voor iedereen een mooi jaar wordt, waarin dromen achterna gejaagd worden en wensen uitkomen. Dit is het laatste blogdagboekje uit 2016. Waarin ik persoonlijke verhaaltjes in de vorm van een klein dagboekje met foto’s omschrijf. Afgelopen weken stonden voor mij in het teken van sportief doen, veel eten en nog meer gezelligheid. 

img_7350

Mijn huisgenoten en ik besloten een paar weken geleden op een avond dat we maar eens sportief moesten gaan doen. En zo geschiedde. We haalden onze badpakken uit het stof en doken op de dinsdag voor kerst het zwembad in.img_7351De woensdag voor kerst ging ik voor de één na laatste keer naar school voor de vakantie. Heel eerlijk? Ik ben blij als dit semester af is gelopen en ik aan de slag kan met iets nieuws (mijn minor). Ik heb denk last van de ‘derdejaars-blues’, want eigenlijk wil ik zo snel mogelijk beginnen met mijn eindstage en afstuderen.img_7354Tijdens een college had ik dit uitzicht over Amsterdam. Mooi hè!

img_7379

‘Ik wil goudvissen’, bedacht ik ineens toen ik bij de dierenwinkel stond. Ik heb eigenlijk nog nooit goudvissen gehad, omdat ik het altijd zielig vond om de vissen rond te laten zwemmen in een kom. Maar, als je een vierkante kom koopt, schijnt het minder zielig te zijn?

8d3e431e-8774-4298-b3bd-38e97e7ae7e2Kerst vierde ik met (schoon)familie. Eerste kerstdag ging ik gourmetten bij mijn ouders en tweede kerstdag at ik bij de familie van mijn vriend! Oh, en hoe sportief is het om op Tweede Kerstdag te gaan schaatsen? b459cfe6-8ebb-4903-938a-a14070f23929Fijn Harry Potter lezen bij het haardvuur!

img_7403 Alsof ik nog niet genoeg gegeten heb hè? Ik sprak woensdag met een vriendin af bij Lot & de Walvis in Leiden. Ik ben daar al twee keer eerder geweest en het is echt een aanrader! Erg gezellig en heerlijk eten ;-). img_7431Heerlijk! Alle Harry Potter films zijn weer op TV. Toch vind ik de boeken (sinds ik ze gelezen heb) beter. Leuk weetje: vroeger werd ik soms Hermelien genoemd, ha-ha.
img_7432Mijn ouders waren een paar dagen weg, dus ik moest de katten eten geven. Hoe fluffy is Feetje? img_7435Wat doe je als je ouders een bad hebben, je stinkt naar oliebol door je werk en je een paar uurtjes over hebt? Juist! Lekker in bad zitten. De dikke kater liet me meerdere malen schrikken door op de badrand te springen. img_7436Happy new year! Ik vierde oud&nieuw bij vrienden. Ik bleef dicht bij de deuropening, omdat er heel veel vuurwerk afgestoken werd. Ik heb er niks mee…  Ook had ik mijn polaroidcamera meegenomen om iedereen op de foto te zetten. Het was leuk!
img_7437Vandaag studeer ik wat en straks ga ik mijn tas inpakken, want ik ga morgen naar Brugge met mijn vriend! Vorige week besloten we dat we er wel even tussenuit willen nu we nog vakantie hebben. Zo gezegd, zo gedaan.

Mocht je ooit in Brugge geweest zijn, gooi je tips in de comments!

 

7 Comments
 • Hester
  Posted at 14:32h, 02 January Reply

  Even serieus hoor, die katten! Zooo leuk. Ik wil ook nog graag een keertje naar Brugge, is volgens mij een heel leuke stad! Veel plezier 🙂

 • Sanne
  Posted at 14:56h, 02 January Reply

  Warme chocolademelk drinken in het inimini tentje dat zegt de beste warme chocolademelk van de wereld te hebben.

  • Sanne
   Posted at 14:59h, 02 January Reply

   Het heet The old chocolate house en koop vooral ook bonbons van The chocolate line. Veel plezier!

 • Marlous
  Posted at 15:09h, 02 January Reply

  Oh zo’n leuk dagboekje! Ik werd getriggerd door de eerste foto, dat bordje heb ik voor kerst van mijn vriend gekregen haha! Verder nog meer herkenning: ook ik ben begonnen met zwemmen, lees meer boeken en ik ben dan (nog!!!) niet gaan schaatsen maar het staat wel op mijn lijstje! Gelukkig nieuwjaar nog!

 • manon
  Posted at 17:23h, 02 January Reply

  Aaah leuk die katjes. Dat eten ziet er trouwens erg lekker uit

 • Maartje
  Posted at 18:27h, 02 January Reply

  Alle foto’s zien er zo gezellig uit! Heel veel plezier in Brugge. Ik ben nog nooit in Brugge geweest, dus ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

 • annouska
  Posted at 21:56h, 02 January Reply

  Oeh dat gerecht met vijgen ziet er echt heerlijk uit! En wat leuk om te schaatsen, ik hoop echt dat we het weer eens op natuur ijs kunnen doen

Post A Comment

CommentLuv badge