Blogdagboekje week 48&49: nieuwe kleding, Harry Potter en cadeautjes!

Afgelopen weken kocht (en kreeg) ik nieuwe kleding, mede dankzij black friday/cyber monday, was mijn huisgenootje jarig, vierde ik Sinterklaas en las ik veel Harry Potter. Mij leek het leuk om jullie in mijn blogdagboekje te laten zien wat ik de afgelopen weken heb uitgespookt. Let’s go!


img_7140

Ik vierde Sinterklaas met de familie van mijn vriend. We speelden het sinterklaasspel, maar dan op level 100. Check al die cadeau’s! Zondag 4 december vierde ik het ook nog bij mijn ouders. Ik kan zeggen dat ik flink verwend ben!

img_7131Toen ik zaterdag thuiskwam, lag er onverwachts een heel leuk pakketje op de mat! Bloggers Favorites had een paar leuke setjes kleding opgestuurd. De jumpsuit is toch wel mijn favoriet ;-).

img_7072 Omdat ik al een paar maanden geen nieuwe kleding meer had gekocht, vond ik dat het tijd was voor een nieuw setje. Black friday hielp daarmee. Ik kocht bij de Vero Moda dit shirt en deze stretchy pantalon! img_7088Special thanks to mijn opa&oma voor deze super-lekkere bami! Ik had genoeg meegekregen voor 4 personen, dus mijn huisgenootjes en ik smulden er prima van.  
Processed with VSCO with hb1 presetOnder het mom van cadeautje voor jezelf, kocht ik de hele serie van Harry Potter in het Engels. Heerlijk! 
img_7145Vorige week was huisgenoot K. jarig en ik versierde de gang als verrassing. img_7173Dinsdag vierden we de verjaardag van huisgenoot K. met wijn, lasagne en gevulde speculaas. Jum!
img_7208Een middagje vrij betekent: Harry Potter lezen! Boek 1 heb ik inmiddels al uit en ik ben begonnen met boek 2. Ik denk alleen dat ik die over ga slaan, omdat ik het verhaal gewoon te goed ken (haha #nerd).
img_7193Natuurlijk moet er ook gestudeerd worden, dus daarom zette ik een grote pot thee en ging ik achter de laptop aan de slag met school. Op dit moment ben ik bezig met onze onderneming voor de specialisatie en het leren voor herkansingen, pfoe.

img_7215Afgelopen weekend ben ik naar verjaardagen en familie van mijn vriend geweest. Ook hebben we gezellig gegeten bij vrienden! Zondag vond ik het tijd om de kerstafspeellijsten van Spotify eens te bekijken. Deze week ga ik trouwens samen met mijn ouders een kerstboompje kopen (yay!) en optuigen.

4 Comments
 • Aat
  Posted at 20:45h, 13 December Reply

  Wat een leuk studenten leven heb jij Laura.
  Ziet er vooral gezellig uit.
  Ga zo. door!!
  Ben benieuwd als je kerstboom staat.

 • Natasja
  Posted at 10:18h, 14 December Reply

  Wow, die jumpsuit staat je goed! En <3 Harry Potter! Ik ben ook weer begonnen in de boeken, nu bij deel 4. Lees nog steeds te weinig dus eigenlijk moet ik daar in mijn kerstvakantie tijd voor maken 🙂

 • Annouska
  Posted at 16:44h, 14 December Reply

  Wat een onwijs gave pot thee.. Ik ben meteen geliefd ????

  • Laura
   Posted at 18:03h, 14 December Reply

   Tof is die hè! Hij is van Bunzlau Castle, echt mijn favo serviesmerk (dat ik ook spaar, haha)

Post A Comment

CommentLuv badge