Outfits voor de feestdagen

Ik wilde eigenlijk drie outfits maken voor verschillende gelegenheden, maar kennelijk zit ik al met mijn hoofd in de kerstsferen. Ik vind het allemaal ernstig kerstige outfits geworden en dat heel onbewust. Blame the jolly season. De vaste Ooh La Lau-lezer zal nu denk wel heel erg verbaasd zijn, want er is al héél lang geen outfitpost meer online gekomen. Eigenlijk al twee jaar niet meer, sinds ik niet meer bij mijn vaste outfitfotograaf Pim in de klas zit. Nu heeft mijn huisgenootje E. onverwachts ook fotografeerskills in huis, dus wie weet komen er wel iets meer outfitposts, wat zeggen jullie?

picmonkey-collage2

Jumpsuit: Bloggers Favorites |  Horloge & arbmand: Daniel Wellington | Schoenen: Pull & Bear (oude collectie)

Kennelijk ben ik bang dat mijn haar wegwaait. Deze jumpsuit is oprecht mijn favoriet voor de feestdagen. En dan overdrijf ik niet op de manier zoals bloggers goed kunnen overdrijven. Toen ik hem aantrok dacht ik WOW. Toen ik hem aan mijn huisgenoten liet zien, zeiden ze ‘WOW’. Toen ik hem naar mijn vriend stuurde zei hij ‘WOW’. Dus. WOW. Dan mag ik hem toch wel mijn favoriet noemen hè? De jumpsuit is van de nieuwe webshop Bloggers Favorites, waar ik deze jumpsuit dan ook van gekregen heb (leuk!).

picmonkey-collage3Jasje: Bloggers Favorites | Jurkje: Pull & Bear | Schoenen: Pull & Bear (oude collectie)

Dit jurkje van de Pull & Bear heb ik vorig jaar gekocht onder het mom van ‘ik wil meer jurkjes’. Want, jurkjes heb je nooit genoeg. Stiekem heb ik hem ook in het groen. De stof is zo fijn! Ik vind dit een iets stoerdere outfit en misschien niet helemaal voor de feestdagen, maar door dat goud en de borduursels van de bomberjack en het bordeaux rood van het jurkje vind ik het toch wat kersterigs hebben. Haha.

picmonkey-collage-4Blouse: Bloggers Favorites | Rok: Bloggers Favorites | Schoenen: Pull & Bear (oude collectie)

‘Ik wil een kokerrok!’ zei ik toen ik de zoveelste aflevering Suits keek. En nou jongens en meisjes, ik heb een kokerrok. En ik voel me er poepie chique in. Alsof ik zo een kantoor binnen kan stappen en een spetterende pitch kan geven. Of om gewoon aan de kersttafel te zitten natuurlijk. Alles kan.

P.S. Ik heb weer een kortingscode! Met de code ‘ohlalau20’ krijgen jullie 20% korting op alle orders op de webshop van Bloggers Favorites.

gesponsord-artikel

7 Comments
 • Zina
  Posted at 14:27h, 08 December Reply

  WOW die jumpsuit! Super tof, snap dat dit je favoriet is.

 • Dineke
  Posted at 15:57h, 08 December Reply

  Wat een heerlijke outfits! Haha, snap het helemaal dat je al zo in die Kerstsferen zit en die jumpsuit is zo mooi! Ik dacht eerst dat het een blouse met pantalon was, maar dit is nog leuker!

 • Eva
  Posted at 17:52h, 08 December Reply

  Die jumpsuit, inderdaad WOW!

 • ish
  Posted at 20:45h, 08 December Reply

  Wat een ontzettend leuke items ! het bomber jasje is prachtig en de jumpsuit is inderdaad echt heel erg WOW!

 • sammie
  Posted at 13:34h, 09 December Reply

  Allemaal leuke outfits! Ik ben er nog niet over uit wat ik ga aantrekken, weet ook nog niet precies wat we gaan doen op de kerstdagen 🙂

 • annouska
  Posted at 17:24h, 09 December Reply

  Oh, ik word helemaal happy van jou inspiratie. Vooral die rode jurk vind ik geweldig!

 • Aat
  Posted at 22:31h, 09 December Reply

  Wat een leuke kleren
  Voor mij is de jumpsuit de topper en wat lijk je daar op je nicht sha.
  Trots op mijn. Kleindochter !!

Post A Comment

CommentLuv badge