Voor onder de kerstboom

Nu de ene man met de witte baard weg is, is het alweer tijd voor de volgende man met de witte baard. Het is christmas time! Waarschijnlijk moet je nog even ontstressen van alle inkoopchaos van Sinterklaas en heb je nu geen inspiratie meer. Lucky you. Ik heb namelijk een lijstje met leuke kerstcadeautjes voor onder de kerstboom samengesteld!

Een polaroid camera

Een perfect kerstcadeau is deze polaroid camera, te vinden op Radbag.nl. De polaroid die ik heb, is een LOMO instant camera. Hé, lomografie, daar heb ik eerder iets over geschreven. Lomografie is een manier van fotograferen waarbij regels ‘uit je heup fotograferen’ en ‘neem je camera overal mee naartoe’ een van de 10 gouden regels zijn. Het duurde alleen wat lang voordat de resultaten ontwikkeld waren en ik heb geen geduld. Dus een polaroid-versie is perfect! Hoe leuk is het om deze camera mee te nemen naar alle borrels en diners deze maand. Ik beloof jullie wat resultaten te laten zien, haha.

fullsizerender-3

Harry Potter Boeken

Wist je dat ik de boeken pas voor het eerst in 2014 las? Ik kreeg toen een e-reader voor mijn verjaardag en ik wist niet hoe snel ik de boeken uit moest hebben. Klasgenoten stonden verbaasd hoe geconcentreerd ik in tussenuren kon lezen in een volle kantine. Toen mijn e-reader een maand geleden kapot ging, wilde ik de boeken graag in het echt hebben. Ik kwam toen uit op deze set. Dit is de adult versie en heeft superleuke en kleurrijke covers! Ik denk dat je hier Harry Potter fans heel blij mee maakt ;-).

fullsizerender-1

Daniel Wellington

Deze horloges zijn een perfect cadeau voor de feestdagen. Elegant, minimalistisch én voor mannen en vrouwen! En wist je dat mijn kortingscode nog steeds geldt (t/m 31 december)? Als je met de code ‘OOHLALAU‘  op www.danielwellington.com een horloge of armband bestelt, krijg je 15% korting! Dus mocht je nog iemand een horloge cadeau willen doen ;-).

img_7160

Handlettering spulletjes

Handlettering is helemaal leuk! Ik ben langzaam alle tools aan het verzamelen om zelf aan de slag te gaan. Zo kreeg ik voor mijn verjaardag een kalligrafeerset en voor Sinterklaas het boek ‘Handlettering doe je zo!’ Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en om te oefenen. Naomi van Deliciae Design schreef een uitgebreide blogpost over handlettering (inclusief winactie). Misschien dat je daar nog inspiratie vandaan haalt voor je verlanglijstje!

Wat zou jij wel onder de kerstboom willen vinden? 

gesponsord-artikel

10 Comments
 • Claire
  Posted at 19:08h, 06 December Reply

  Leuke ideeën! Ik wil ook nog graag een polaroid maar helaas vind ik ze nét iets te prijzig (want ik heb al een spiegelreflex). Aan handletteren ben ik ook net begonnen 🙂

 • Manon
  Posted at 19:56h, 06 December Reply

  Wat een leuke ideeen! zo een camera is wel een heel leuk hebbedingentje

  • Laura
   Posted at 09:02h, 07 December Reply

   Ja echt superleuk om de feestdagen mee vast te leggen!

 • Laura
  Posted at 21:16h, 06 December Reply

  (Wow, ik moest echt even nadenken over die rekensom). Maar ah, ik wil die polaroid camera ook! Wens er echt al 4 jaar voor. En een horloge kan er ook nog wel bij 🙂 Helaas vieren wij geen kerst met cadeautjes..

  • Laura
   Posted at 09:01h, 07 December Reply

   Hahaha ik heb hem soms ook niet in 1x goed, maar vind het beter dan die achterlijke letters. Kojk anders eens op marktplaats voor een polaroid, wie weet!

 • Klaske
  Posted at 22:14h, 06 December Reply

  Wat een leuke dingen! Ben ook net begonnen met handlettering, dus ik ga dat blogje zeker even lezen. Bedankt voor de tip! 🙂

  • Laura
   Posted at 09:02h, 07 December Reply

   Superleuk dat je ook ben begonnen! Welke stiften/pennen gebruik je?

 • Naomi
  Posted at 16:23h, 07 December Reply

  Dankjewel voor de vermelding 🙂 Lief van je!
  Je hebt een leuk lijstje met cadeautjes gemaakt voor onder de kerstboom. Zo’n horloge staat ook al heel lang op mijn verlanglijstje 🙂

 • Eva
  Posted at 16:35h, 07 December Reply

  JAAA die Harry Potter-set! Ik wil ze zoooo graag in het Engels <3

 • annouska
  Posted at 22:10h, 09 December Reply

  Ik heb zelf weer een aantal boeken op mijn lijstje staan en ben benieuwd..

Post A Comment

CommentLuv badge