Pinterest muurtjes & posters

Dit studentenpaleisje van 20 vierkante meter noem ik sinds mei mijn thuis. Al die tijd vond ik dat het niet af was. Mijn meubels en frutsels stonden er dan wel leuk, maar het geheel was nog niet compleet. Door de grote ramen is mijn kamer heel licht, maar voelt het soms ook een beetje ‘kil’ in combinatie met de lege witte muren. Daarom ging deze mevrouw uitstelgedrag eindelijk aan de slag met één wand. In de hoop dat de rest van mijn kamer dan ook knusser zou worden.

Kloddertje hier, kloddertje daar

Nou dames en heren, het is gelukt. Ik heb mijn Pinterest-muurtje hoor. Een hele muur verven vond ik iets te veel van het goede, want mijn kamer is natuurlijk maar klein. Daarom schilderde ik ongeveer 1/3 van mijn muur, want dat is hip volgens Pinterest. En Pinterest heeft altijd gelijk. Geen discussie over mogelijk.

Ik heb voor de kleur ‘Eenvoudig’ gekozen van de Gamma. Het is een soort groen-grijze kleur. Niet te donker, niet te uitbundig, gewoon eenvoudig (haha). Ik ben aan de slag gegaan met een waterpas, tape en wat hulp van huisgenoot K. om het zo recht mogelijk te krijgen. Het was wat lastig, aangezien mijn muur is geverfd/behandeld (?) met structuurverf. Heel veel bobbeltjes en oneffenheden dus (en schaafplekken als je er langs gaat met je arm, don’t ask), maar ik denk dat het wel aardig gelukt is!

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Posters van Desenio

Het volgende wat er veranderd is, is dat mijn vader een fotoplank heeft opgehangen! En just in time, want een paar dagen laten kwam de postbezorger mijn nieuwe fotolijsten met posters van Desenio brengen. In eerste instantie wilde ik een fotowand, maar ik hou ervan om dingen van plek te wisselen. Ik heb twee maten lijsten uitgekozen. Een van 30×40 en een van 70×50. Ik vind, als wannabe surfchick, vooral de poster van de golf erg gaaf. Toevallig hadden ze daarbij ook een perfecte cheesy quote: Feelings are just like waves we can’t stop them from coming, but we can chose which one to surf. 

Ik heb ook nog een leuke kortingscode voor jullie. Voor als jullie alle blackfriday madness gemist hebben en nog een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders zoekt. Handig voor de feestdagen! Je krijgt namelijk met de code ‘oohlalau25‘ maar liefst 25% korting op posters van Desenio! De code is geldig t/m 1 december.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

gesponsord-artikel

6 Comments
 • Anna
  Posted at 11:11h, 29 November Reply

  Super leuk gedaan! Het is echt wel mogelijk om je studentenkamer leuk te maken <3. Zelf verander ik ook steeds dingetje, na dingetje, hihi! Heerlijk om daar mee bezig te zijn. Wat ziet dit er tof uit! Zou hier zo in kunnen wonen, haha!

 • sammie
  Posted at 14:29h, 29 November Reply

  Wat een leuke ruimte zo! Mooi licht en die posters staan mooi zo!

 • Irene | Tussenmarsenjupiter
  Posted at 14:35h, 29 November Reply

  Oh wat een mooie kleur! Als ik nu mijn kamer zou verven zou ik ook zoiets kiezen. Maar een aantal jaar geleden was mintgroen heel erg hip (misschien nog altijd :p) en dus heb ik dat. Haha. Mooie poster ook!

 • Maartje
  Posted at 15:46h, 29 November Reply

  Ziet er echt superleuk uit! Ik heb ook al zo veel leuke posters gezien bij Desenio, je wordt er echt hebberig van. Helaas heb ik in mijn studentenkamer niet echt meer een vrije muur.

 • Klaske
  Posted at 12:05h, 30 November Reply

  Wauw echt prachtig zo met die muur! Ziet er heel tof uit. Die posters zijn ook leuk zeg. Ik heb nog ruimte zat, dus ga ik maar eens een kijkje nemen. Liefs!

 • Eva
  Posted at 16:37h, 07 December Reply

  Oeeeh mooi! Die kleur is echt prachtig, aanwezig maar niet te en heel klassiek en stijlvol. Mooi!

Post A Comment

CommentLuv badge