Daniel Wellington (+ kortingscode!)

‘Oh wauw’, zei ik hardop toen ik het pakketje openscheurde. Er zaten twee poepie chique doosjes in het pakket. Een langwerpige en een vierkante. Ik heb nog nooit sieraden gehad die in zo’n chique doosje zaten. Ik voelde me even heel luxe. Heel snel, maar ook voorzichtig, maakte ik de doosjes open. ‘Wauw’, was het enige wat ik uit kon brengen. Ik voelde me op dat moment echt even een geluksvogel dat ik gewoon een horloge en een armband mocht uitzoeken van Daniel Wellington. Gosje, want daar zeg je toch geen nee tegen?

Processed with VSCO with hb1 presetHet model dat ik heb gekozen is de Classic Black Sheffield in het zilver. Als ik hem omdoe, wil ik in een hip koffietentje zitten met mijn non-existing Macbook, hipsterbril en leren notitieboekje. En ik lus geen eens koffie. Moet je nagaan.

Ik heb ook een Classic Cuff ontvangen. Een classic-watte? Ja, dat is een armband. Heel fijn, heel subtiel, maar o-zo-mooi. En dat zeg ik niet alleen maar omdat ik het heb gekregen. De armband past goed bij het horloge en past echt precies. Ik heb van die mini-polsjes en was een klein beetje bang toen ik het formaat zag van de armband (want die is dus ook mini), maar het past goed. Dus als je geen mini-polsjes hebt, neem dan de grotere ;-).

Processed with VSCO with hb1 preset  Processed with VSCO with hb1 presetSpeciaal voor jullie!

Ik heb speciaal voor jullie een kortingscode, want misschien wil je jezelf of iemand anders wel een Daniel Wellington horloge cadeau doen tijdens de feestdagen! Als je met de code ‘OOHLALAU‘  op www.danielwellington.com een horloge of armband bestelt, krijg je 15% korting! Hoppa!

De code is geldig t/m 31 december, dus sla je slag! Ik ga ondertussen plezier hebben van mijn nieuwe aanwinsten! Hopelijk kom ik nu nóg minder snel te laat op afspraken…

10 Comments
 • Manon
  Posted at 18:18h, 22 November Reply

  Wat een mooie horloge is dit

  • Laura
   Posted at 10:29h, 24 November Reply

   Ja he! Ben er ook echt mega blij mee 🙂

 • Iris
  Posted at 20:28h, 22 November Reply

  Wat een mooierd! Ik vind vooral de donkere binnenkant mooi, misschien vind ik dat nog wel mooier dan een lichte binnenkant van deze horloges.

  • Laura
   Posted at 10:30h, 24 November Reply

   Ja ik vind de lichte wat ‘standaard’, vandaar ook dat ik deze nam! Het enige nadeel is dat je alles erop ziet. Van stofjes tot vingerafdrukken, haha.

 • evelien
  Posted at 20:33h, 22 November Reply

  Wat een super mooi klokje! Ik vind hem echt heel erg pretty.
  Liefs,
  Evelien

 • Alexandra • ilumuoti
  Posted at 11:32h, 24 November Reply

  Oeeh wauw, ze zijn allebei erg mooi, goede keuze! 🙂
  xx Alex

 • Marjoleine
  Posted at 14:21h, 24 November Reply

  Oh wauw! Wat een mooie dingen heb je mogen uitzoeken, heel tof!

 • annouska
  Posted at 11:57h, 25 November Reply

  Ik blijf het zulke mooie horloges vinden. Helaas ken ik mijzelf en weet ik dat na 4 keer dragen ik mij ga irriteren er aan en hij in de la verdwijnt.

  • Laura
   Posted at 11:03h, 27 November Reply

   Dat is zonde ja! Ik begin er al aardig aan te wennen en draag hem tot nu toe elke dag!

 • Bianca
  Posted at 20:39h, 29 November Reply

  Ooooh wat ben ik blij met jouw kortingscode en foto’s! Zat al weken te twijfelen of ik zo’n gaaf horloge cadeau zou doen aan m’n vriend, en jouw foto’s en kortingscode hebben me over de streep getrokken:) Heel gave site heb je!!

Post A Comment

CommentLuv badge