5 x dit zou ik wel in mijn studentenhuis willen hebben

Als ik later groot en rijk ben hè… Dan zou ik waarschijnlijk elk jaar mijn kamer/woning herinrichten. Misschien niet met grote meubels, maar met kleine accessoires/meubels en frutsels. Dan zou ik met herfst alles herfstig maken en in de lente komen de kleurtjes weer terug. Dan zou ik mijn woning helemaal in kerstsferen hullen als het december is en een tropisch beach-gevoel geven in de zomer. Eigenlijk doe ik dat nu ook al een klein beetje in mijn studentenkamer. Door een klein bosje bloemen/takken of een paar extra kaarsen, geef je al een hele andere sfeer aan de ruimte.

Nu zou ik wel graag wat grotere dingen willen veranderen of aanschaffen voor in mijn kamer/huis. Inclusief wat basic-accessoires, zodat ik het per seizoen leuker kan maken met frutsels. Bij deze een ‘wensenlijstje’ met wat random dingen de ik graag in mijn studentenhuis zou willen hebben.

 1. Een nieuwe fancy retro waterkoker. Mijn waterkoker is helaas aan het einde van zijn latijn en mijn waterkoker is best wel een eye-catcher in mijn kamer. De verf bladert langzaam af en dat is gewoon lelijk. Ik vind het best zonde, want ik heb zo’n leuke waterkoker die op een fluitketel lijkt. Dus zoiets retro-achtigs zou ik dan ook graag weer willen. En die kleur!
 1. Een poffertjesapparaat. Dit zie ik dus al weer helemaal voor me hè. Met wat vriendinnen of romantisch met mijn vriend aan tafel, met in het midden een poffertjesapparaat. Weg met het kaasfonduen of gourmetten, een poffertjesapparaat it is. 
 1. Rieten manden. Bovenop mijn kledingkast is het een zooitje. Daar liggen tassen en wat losse spulletjes die geen plekverdienen in mijn kamer. Om dat wat netter op te kunnen bergen, zou ik graag twee of drie rieten manden willen voor bovenop mijn kast. En als ik dat weer zat ben, kan ik ook een plant in de mand zetten. Hoe leuk zal dat staan!?
 1. Nieuwe stoelen. Serieus, wie heeft deze Eames look-a-like stoelen niet? Ik vind ze echt prachtig, ook al zijn de niet meer zo origineel. Deze hebben ook nog eens kussentjes in de zitting… Ik bedenk me net dat ik dan eigenlijk ook wel een nieuwe tafel bij deze zou willen hebben als ik toch bezig ben. Zo’n mooie eikenhouten tafel.
 1. Kussens. Als ik iets leuk vind om mee af te wisselen, zijn het kussenslopen. Kussenslopen zijn makkelijk op te bergen en ze geven je hele ruimte een andere sfeer!

1. DeLonghi Icona Vintage waterkoker €99,99; 2. BESTRON Poffertjesapparaat DLD5009 €40,-;  3. BLOOMINGVILLE Mand van zeegras €36,99; 4. Andas stoel set van twee €179,99; 5. Kussenovertrek Apelt per stuk €24,99

Al deze producten zijn onder andere bij OTTO te koop.

gesponsord-artikel

Wat zou jij in huis willen hebben?

11 Comments
 • annouska
  Posted at 09:46h, 27 October Reply

  Oeh die waterkoker hebben wij sinds een maandje in huis en ik ben er zo happy mee!

  • Laura
   Posted at 09:57h, 27 October Reply

   Wat gaaf! Ik vind hem echt heel mooi! Nu nog even een geldprijs winnen, ha-ha.

 • Silke
  Posted at 10:28h, 27 October Reply

  Leuke dingetjes, zo’n retro waterkoker is echt leuk hé! Waarschijnlijk smaakt thee daarna nóg lekkerder, haha. En zo’n rieten mand wil ik ook wel graag hebben, om dekentjes ofzo in te leggen, heeeerlijk. liefs!

  • Laura
   Posted at 11:19h, 27 October Reply

   Haha, ik zou zo voor zo’n verkooppraatje vallen en die waterkoker kopen! Oh ja, dat is ook een leuk idee voor zo’n mand! HEBBEN!

 • sammie
  Posted at 10:49h, 27 October Reply

  De stoel en de waterkoker vind ik erg gaaf.

 • Daphne
  Posted at 11:38h, 27 October Reply

  Je hebt me echt verpest nu ik die waterkoker heb gezien haha. Ik denk niet dat ik ooit nog een andere waterkoker kan kopen nu. Zo. Mooi!

 • Shanne
  Posted at 12:21h, 27 October Reply

  Ik heb nog wel een adres voor die stoelen! ????

 • marjolein
  Posted at 18:08h, 27 October Reply

  Ik weet niet of ik degene moet zijn die een droom verpest, maar zo’n poffertjesapparaat verpest dus voor een deel je vertrouwen in de mensheid, he. (Ervaring). Het wordt met zo’n ding nooit zoals hoe poffertjes in je dromen zijn..

 • Eva
  Posted at 17:03h, 31 October Reply

  Oh jee wat een plaatje die waterkoker <3

 • Rowan
  Posted at 21:09h, 13 November Reply

  Wat een leuke items allemaal, die waterkoker en manden vind ik heel leuk!

 • FirstMelina
  Posted at 22:41h, 30 November Reply

  I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got hi
  quality content. If you want to know how to make extra money, search for:
  Boorfe’s tips best adsense alternative
  FirstMelina recently posted…FirstMelinaMy Profile

Post A Comment

CommentLuv badge